17 Jun, Monday
0° C
TOP

Plata taxelor si impozitelor

Am postat pe Facebook acum cateva saptamani ca se poate plati impozitul in Promenada Mall. Acum revin cu un post sa va povestesc mai pe larg cum se poate plati impozitul in Targu Mures si avantajele daca platiti cu cardul.

Unde puteti sa platiti taxele si impozitele in Targu Mures? In primul rand puteti sa platiti la primarie cu cash sau cu cardul de credit sau debit. In Promenada mall s-a amenajat un infochiosc unde se pot plati darile pana la data de 31 martie. Mai puteti sa platiti taxele si pe net pe ghiseul.ro, daca ati luat userul si parola de la primarie. Mi se pare cel mai comod sa platesc pe net, nu trebuie nici sa ma duc la primarie nici sa stau la rand asa ca ma duc sa-mi cer parola 🙂

Cum puteti sa platiti taxele si impozitele? Daca nu platiti pe net puteti sa platiti cu cash sau cu cardul. Multa lume primeste salarul pe card asa ca normal ar fi ca sa plateasca cu cardul. Daca nu aveti inca bani puteti sa platiti si cu cardul de credit, eu asa am facut anul trecut, si puteti sa rambursati creditul inainte sa vi se perceapa vreun comision 🙂

Este mult mai practică plata cu cardul pentru ca nu trebuie sa scoateti banii de la bancomat si sa-i carati la primarie. Nu trebuie nici sa stiti in avans cat trebuie sa platiti si platiti exact cat trebuie, nu pierdeti restul de 32 de bani daca nu are tanti de la ghiseu bani marunti. Daca platiti cu cardul ajutati orasul sa primeasca titlul de “Orasul Viitorului”. In plus daca platiti cu cardul Visa pana la data de 31 martie puteti sa castigati niste premii:

 •  5 x 500 lei premii zilnice si
 •  50.000 lei premiul cel mare.

Daca aveti un cont pe FB insrieti-va pe impozitecucardul.ro si puteti sa castigati unul dintre cele doua smartphone-uri Samsung Galaxy SIII.

Eu planuiesc sa platesc impozitul pana la sfarsitul lunii, inca nu stiu daca o sa platesc in mall sau la primarie dar sigur voi plati cu cardul Visa. Voi ati patit deja impozitul?

Update: Contribuabilii care aleg sa-si plateasca taxele si impozitele cu cardul nu platesc comision, indiferent daca decid sa achite la POS sau prin ghiseul.ro. Acest lucru este valabil pentru toate primariile din Romania care accepta aceasta modalitate de plata.

Update 2: Azi am platiti impozitul la primarie si am vazut o tipa cu un tricou cu ceva text cu Visa. Daca tanti la care platiti vede un card Visa striga si vine tipa respectiva si prezinta concursul. Mi se pare cam aiurea sa afli de concurs dupa ce platesti, ar trebui sa afle omul inainte sa ajunga la ghiseu…

Comments (3)

 • Daniel

  Eu am platit zilele trecute pe ghiseul.ro si nu am platit nici un comision.
  Comisionul il suporta primaria, lucru specificat si in contul de pe ghiseul.ro in sectiunea “Obligatii de plata”: “Comisionul suportat integral de institutie.”.

  PS: Userul si parola le-am luat personal de la primarie deoarece inca nu le-am primit prin posta.

  reply
  • mihai

   da , asa stiu si eu ca se schimbase in 2012. dar pana prin toamna comisionul il platea fraierul care avea taxe de platit 😀

   reply

Post a Comment