Târgu Mureş
22 May, Wednesday
14° C
TOP

Despre sportul din viaţa noastră

Ştiu că nu pare, dar eu am făcut sport de când mă ştiu. Doar pe timpul facultăţii (6 ani de medicină) nu am făcut sport dar m-am şi îngrăşat 25 de kile.  Am făcut vreo 8 ani de lupte, karate Shotokan şi Tae-kwon-do (full contact), am trecut prin înot şi gimnastica la gradiniţă că eram la program sportiv-3 zile gimnastica, 2 zile înot-   şi pentru perioade mai scurte, de câteva luni am trecut prin dansuri sportive, baschet, handbal, tenis de câmp, atletism, lupte libere şi altele de care nu îmi amintesc.

Oricum de-a lungul timpul sportul a fost o parte importantă din viaţa mea, acum am reluat înotul şi pot să vă spun că mă simt mult mai bine de când înot, mai în formă şi paradoxal mult mai energic. În plus noaptea dorm neîntors…

Cupa Liceelor Coca-Cola La Fotbal

De ce vă spun toate astea? pentru că în curând şi  în Mureş începe Cupa Liceelor Coca-Cola La Fotbal. Iar Mureşul are privilegiul să fie şi centru regional adică după ce se termină competiţiile pe judeţe, la Tg Mureş se vor desfăşura “ostilităţile” interjudeţene.  Iniţiativa are rolul de promova viaţa sănătoasă şi sportul ca mod de viaţă pentru tinerii noştri atât băieţi cât şi fete, pentru că da, există şi competiţie feminină de fotbal. Unde mai pui că premiile mari vor fi o săptămână la Mogoşoaia în baza de antrenament a echipei naţionale de fotbal.

Noi o să vă ţinem la curent cu evenimentele şi în plus o să încercăm să vă prezentăm nişte poveşti interesante legate din jurul competiţiei , aşa că stay tunned!

Post a Comment