Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Puzzle night la Old City

In sfarsit am ajuns si eu la puzzle night si vreau sa va povestesc cum a fost, cu bune si cu rele, ca de obicei. Daca nu stiti inca ce inseamna puzzle night cititi ce au scris colegii mei aici si aici. Ideea e ca pe la ora 8 vin organizatorii si distribuie niste foi pe care daca doriti sa participati trebuie sa le completati. Dupa ce ati completat cererea trebuie sa platiti 15 lei. Fiecare echipa (de maxim 4 persoane) primeste o punga in care sunt piesele de puzzle si o poza. Dupa ce se da startul trebuie sa desfaceti pungulita si sa terminati puzzle-ul cat mai repede. Primii trei clasati primesc premii. Cand am fost si eu a fost premiata si echipa care a terminat cel mai repede chenarul. Premiile consta din vouchere de consumatie sau bilete de cinema. La fiecare editie castigatorii primesc puncte. O etapa dureaza 10 zile. Castigatorii etapei trecute au castigat o excursie in Bulgaria.

Am ajuns aseara la Old City Pub pe la 7 jumate. Localul era cam gol, inca nici muzica nu era pornita. Din pacate aerisirea barului nu este buna asa ca a fost caldura si fum. Ne-am asezat la masa si am comandat berile. Chelnerita nu prea stia cum se desfasoara puzzle night-ul si a zis sa asteptam pana vin organizatorii.

Intre timp barul s-a umplut de oameni asa ca pentru a doua comanda a trebuit sa asteptam foarte mult. Cam dupa o ora au ajuns si organizatorii puzzle nigh-ului si au impartit foile de inscriere. Ne-am inscris si in scurt timp am primit si pungile dupa care s-a dat startul. Din pacate lumina la masa noastra era foarte naspa asa ca ne-am chinuit cu telefonul si cu lumina de bicicleta. Probabil s-ar putea rezolva si problema asta, dar pana cand pubul este plin si fara lumina potrivita pentru a termina un puzzle…

Desi lumina era naspa si era fum (nu stiu cum suporta fumatorii dar pentru nefumatori e foarte naspa) eu m-am distrat foarte bine, de mult nu am ras asa. Din combinatia de alcohol si puzzle rezulta o seara faina, nu conteaza ca am terminat cam pe locul 15, dar macar nu am fost ultimii 🙂

Daca suportati bine fumul si va place puzzle-ul (si berea) va recomand sa mergeti si voi marti in Old City, probabil o sa ma mai duc si eu dupa ce mi se curata plamanii. Pozele din seara asta le gasiti aici.

Comments (1)

  • mihai

    :)) ma laci tu nu ai stiut la ce te duci. asta era farmecul la puzzle night… oamenii vin cu lanterne si nebunii :)) cat despre fum… nu stiu ce sa zic… cam oriunde e inchis e asa… desi as putea spune cu mana pe inima ca in ultima vreme e printre cele mai ok locuri ca aerisire.

    reply

Post a Comment