Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Reguli de comportament in societate

Dupe ce că-i prost şi leneş are şi principii

După cum aţi mai văzut pe la noi pe site eu în general ştiu o căruţă de joburi şi oportunităţi. Pe de-o parte oamenii care au nevoie de personal ştiu ca le recomand persoane potrivite pe de alta eu când recomand cuiva un job îl recomand full option, bani, timp etc.

Dar întotdeauna există o categorie de oameni care-s cu două perechi de coaie, aşa zişii fotografi. Nu cred că există om cu mai multe figuri în cap decât un pseudofotograf. Pretenţii, fiţe, ca un mare artist. Deşi are cam 20 de ani şi şi-a luat aparat acum 6 luni de pe f64.  Nu ar fi aşa o problemă că se simt ei artişti pe banii lor baiu-i când din cauza ăstora nu găseşti frate un fotograf de-ăla care să muncească pe bani, nu ofiliţi care pozează pizduţe cu  haine de la  magazine expirate.

Toţi au principii, mă înţelegeţi. Ei sunt artişti, crează. Nu pozează aşa orice. Fac poze în tufe cu focalizare aproape pe faţa pizduţei dupaia focalizează creangă şi pizduţa e blurată. Ei pozează într-o parte nu aşa cu pământul jos şi cerul sus … pentru dinamism. Ei când fac o poză de promoţie, nu o fac aşa banal în studio. Nuuu, ei sunt altfel,le fac în natură, în pădure, la platou. 95% sunt altfel şi pozezează în natură şi 5% sunt “banalii” cu studio, moşulici expiraţi.

Oare nu se găseşte un tânăr fotograf chiar şi fără experienţă dar cu poftă de muncă pentru un job de weekend? singura cerinţă e să n-aibă prejudecăţi şi figuri în cap. Aparatul foto în dotare e un avantaj dar nu obligatoriu. Jobul e plătit cu bani, nu prăjituri şi strângeri de mână.

 

Comments (4)

 • Sergiu

  “95% sunt altfel şi pozezează în natură şi 5% sunt “banalii” cu studio, moşulici expiraţi.”

  Pentru ca 95% nu au studio mai nene! :))

  reply
 • :))))
  Cine te-a suparat Mihai?

  reply
 • Ovidiu

  Mihai te rog sa fi mai explicit…fotograf de weekend complexul ca locatie sau de weekend ca timp? Deci timpul sau locul e weekendul? Acuma sa stii ca si la fotografi e ca la restul meseriilor, mai buni..mai rai,mai cu fizte mai fara fizte…ideea e ca tot al 3-lea sau al 4 -lea e fotogar in orasul asta si tot a 2 tipa e modeala.

  reply

Post a Comment