Share, , Google Plus, Pinterest,

Oportunităţi pentru tineri

Pentru că se pare că eu am acces la mai multe informaţii decât aveţi voi am zis să împărtăşesc cu voi nişte oportunităţi. Nu-i aşa că sunt de treaba?

  1. În primul rând s-a prelungit termenul de aplicare pentru Romania Top Talents până pe 9 mai.  Dacă sunteţi proaspăt absolvenţi sau studenţi în an terminal e o bună oportunitate. Totul e gratuit aveţi acces la conferinţe, oportunităţi de internshipuri plătite în companii de top totul e să treceţi de evaluări.
  2. În al doilea, săptămâna viitoare, la Braşov are loc o nouă ediţie Antreprenor 2.0 unde se aplică pentru o finanţare de 12500 RON pentru proiecte 2.0. Nu sunt mulţi bani dar nici multe restricţii. Încă se poate aplica şi pe lângă oportunitatea de finaţare sunt si conferinţele de unde puteţi afla o grămadă de lucruri interesante. 
  3. Ar mai fi 120 de locuri de internship plătit la Petrom România pentru studenţi în cadrul programului Open 4U. Trebuie să fiţi integralişti, să aveţi media peste 8 şi încă nişte chichiţe gen limba engleza sau împărtăşirea valorilor OMV- Petrom.

 

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *