Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Reguli de comportament in societate 7#

Pentru că tot am restanţă şi n-am inspiraţie hai sa vorbim despre bărbaţii cu amante. E  un pic unfair că le-am făcut doar pe femei curve pentru că nu există un cuvânt peiorativ similar pentru bărbaţi.  Mi s-a părut maxim de amuzant când juma’ din păsăricile din oraş s-au simţit când am scris despre amante şi şi-au sunat bărbaţii mai mult sau mai puţin însuraţi ca să facă scandal.

Ideea e că în general bărbatul mai calcă stâmb. Nu înseamna că face bine ci că asta e natura masculului alfa, să-şi împrăştie genele sau să se joace de înmulţirea genelor. Înţelege toată lumea când se întâmplă asta mai ales dacă ai o nevastă  urâtă şi proastă. Adică poate erai beat când ai luat-o şi după un copil, doi e greu să dai înapoi. Dar doamne iartă-mă de ce ţi-ai trage-o cu una mai proastă decât nevastă-ta daca cel puţin nu face sex anal?  adică ştii atunci când încalci legea măcar să merite … sau poate ea, amanta, e dispusă să-şi mai aducă câte o prietenă ca să te facă fericit.

Acuma orice-ar fi, ar fi bine să nu o minţi că o iubeşti şi că soarta e crudă şi rea şi se opune în faţa fericirii voastre. Că ştim amândoi că asta înseamnă a mânca căcăt cu lingura cea mare…. cu atât mai mult când tu pe lângă nevastă mai 2-3 amante şi mai mergi şi la saloane de masaj erotic măcar o data pe lună. Se poate într-adevăr să fie una pe care o placi mai mult decât nevasta. Nici ei nu-i da speranţe şi nu-i spune că o iubeşti pentru că ştim amândoi ca şansele să sfârşiţi împreună sunt mici sau foarte mici.Recunoaşte sincer, deaia îţi place ca amanta sa fie proastă… că nu se prinde când o minţi. Dar uiţi un lucru nevasta întotdeauna ştie, chiar dacă nu vrea să recunoască. Ea simte când calci strâmb şi măcar deaia nu o face de ruşine.

Acuma dacă ai totuşi amantă şi urâtă şi proastă nu e vina ta în totalitate. E şi ea proastă… dar sincer de ce eşti dobitoc şi te afişezi peste tot cu ea? adică ai impresia că oamenii “nu vede” sau “nu ştie”? crezi că poţi să judeci femeile după cum se îmbracă când amanta ta iese in curul gol în club?  şi te mai şi aprobă   când le faci pe altele curve?

De principiu, în opinia mea dreptul de a avea amante e dat de bărbăţie. Dar ca să ai o amantă trebuie să ai în primul rând coaie, să te impui, să poţi să fii bărbat şi în patul conjugal şi în alte paturi. Iar faptul că poţi să faci sex de 5-7 -9 ori pe zi te face doar un iepulas. Bărbaţia înseamnă mai mult de atât.

Nu te impacienta când citeşti aceste rânduri. Nu e vorba doar de tine,dragă Ştefan, în aceeaşi situaţie ca tine sunt şi doctori, cadre didactice din UMF, politicieni, directori şi patroni. Despre unii ştim mai multe despre alţii mai puţine…

Să-i salutăm pe în ordinea numerelor de pe tricou pe MR. Big, posesorii de a6 – sunt mulţi dar se simt ei, Ştefan prietenul meu, prieteni din toate partidele…  ştiţi voi care , ştiu şi eu pe unde umblaţi şi nu în ultimul rând colegii din presă(nu suntem colegi dinaia buni in clase paralele cum ar veni) care se dau deontologi şi apărători ai adevărului şi dreptăţii şi acoperă toate rahaturile astea.

Comments (2)

  • Adriana Cristina

    Buicu e unu care are amanta sigur!!!

    reply

Post a Comment