Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
20° C
TOP

CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ „FORMAREA ADULŢILOR – PARADIGME POSTMODERNE ÎN CONTEXT EUROPEAN”, România – Italia – Portugalia – Malta – Cehia

De mâine va începe o conferinţă care care va avea loc în perioada 6 – 8 noiembrie 2012, în Tîrgu Mureş la Hotel Grand.

Evenimentul se înscrie în activitatea de comunicare a proiectului „Profesionişti în sistemul de formare profesională din România”, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial, dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
Conferinţa este o platformă de dezbateri a paradigmelor postmoderne privind formarea în context european, nevoia şi complexitatea formării pe toata durata vieţii. Dezbaterile îşi propun să examineze perspectivele şi viziunile noi în acest domeniu.

În cadrul conferinţei vor fi susţinute lucrări de către experţi în formare din diferite oragnizaţii educaţionale din România, Portugalia, Italia, Malta şi Cehia (universităţi, organizaţii de formare profesională şi evaluare a competenţelor profesionale, autorităţi publice în domeniul formării profesionale) cât şi de către reprezentantul Autorităţii Naţionale pentru Calificări din România şi reprezentantul Agenţiei Naţionale pentru Calificări și Învăţământ Profesional din Portugalia.Este prima Conferinţă Internaţională care abordează paradigmele postmoderne în educaţia adulţilor dintr-o perspectivă inter-, pluri- şi transdisciplinară din România şi din Europa de Est.
Conferinţa se adreseză specialiştilor în domeniul formării şi evaluării de competenţe profesionale, specialiştilor din sistemul de învăţământ preuniversitar, universitar şi postuniversitar, instituţilor publice,  specialiştilor din diverse domenii dar şi studenţilor şi publicului larg. PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ.
Dacă  doriţi să participaţi puteţi să vă  confirmaţi prezenţa economic şi eficient ONLINE la adresa de aici cu o posibilitate de rezervare la adresa de e-mail office@expertformator.ro, menţionând sesiunile la care participaţi, în funcţie de disponibilitatea de timp si de interesul pentru temele conferinţei.

Programul complet al conferinţei îl găsiţi aici.

 

Post a Comment