Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Review – Stand Up Andrei Ciobanu

Momentele de Stand Up se țin lanț în Târgu Mureș, iar sâmbătă a ajuns în micul nostru târg, nimeni altul decât Andrei Ciobanu, unul dintre cei mai vechi și cei mai buni comedianți români în materie de Stand Up.

Despre Andrei Ciobanu pot spune că pe lângă Stand Up, el are o emisiune la radio în fiecare dimineață împreună cu un alt comediant, Sergiu Floroaia. La fel de cunoscut este și pentru cele două  volume de carte publicate de el: ”Suge-o Ramona!” și ”Suge-o Andrei!”, care au ajuns bestseller în librării.

Spectacolul a avut loc aseară (2 Decembrie 2017) la Universitatea de Artă Teatrală, la Teatrul Studio și a durat aproximativ două ore. Este primul show de Stand Up la care am participat și care a durat așa de mult, cu mențiunea că o singură persoană a ținut show-ul cap-coadă. Glumele au fost foarte bune, poante vechi și noi, dar toate spuse cu tâlc și unele chiar explicate pentru cei care nu s-au prins. A avut două glume foarte, foarte indecente, pe care le-a anunțat de la început și pe care le-a redat în timpul show-ului, în rest glumele lui au fost la limita decenței.

Aș putea spune că spectacolul a fost ca între prieteni, majoritatea publicului au fost persoane tinere, iar Andrei a interacționat de foarte multe ori cu aceștia, fără ca vreo persoană să se simtă jignită.

Astfel spus a fost un spectacol de nota zece, iar reacția publicului a fost una foarte bună, spunând că “n-am mai râs atât de mult“. După show, Andrei a stat câteva minute cu persoanele care au dorit poze sau un mesaj cu autograf pe carte din partea autorului.

Evenimentul a fost realizat și promovat de Odiseea.

Vă așteptăm și la următoarele evenimente organizate de Odiseea:

Micul Prinț, 3 Decembrie 2017 la Teatrul Studio – vezi aici

Stand Up Costel, 10 Decembrie 2017 la Casa de Cultură “Mihai Eminescu” – vezi aici

Post a Comment