Târgu Mureş
22 Feb, Thursday
11° C
TOP

Weekend cu mașini de epocă și baloane cu aer cald

Se prefigurează un weekend cu multe lucruri frumoase. Pe lângă Bookfest-ul de la Teatrul Național, ne vor încânta alte două evenimente de mult bun gust: un festival care are obiect cele mai arătoase mașini de epocă vechi și mai puțin vechi, iar altul prin care se dorește împodobirea cerului de la Câmpul Cetății cu o puzderie de baloane cu aer cald multicolore. Ce e și mai frumos este că veți putea să vă bucurați de ambele în ziua de sâmbătă, la Câmpul Cetății.

Ambele evenimente se vor desfășura de vineri până duminică (22.09 – 24.09), ambele sunt evenimente gratuite și potrivite pentru publicul de orice vârstă. Programul celor două va coincide în ziua de sâmbătă, însă vor mai fi și alte programe în celelalte două zile. Aici puteți consulta întreaga paletă de manifestații a celor două festvaluri: European Oldtimer and Youngtimer Festival, Ediția a 5-a și Parada Baloanelor de la Câmpul Cetății, Ediția a 12-a.

Așadar sunt destule modalități de a vă petrece cu sens zilele libere, tot ce trebuie să faceți e să faceți abstracție de vremea mai puțin favorabilă. Suntem convinși că nu veți regreta! 😉

Post a Comment