Târgu Mureş
30 May, Thursday
17° C
TOP

Să nu credeţi că ne e uşor

Buuuun…. cine crede că e cel mai fain job voluntar din lume să munceşti la outinmureş …. să se mai gândească încă o dată. În primul rând îţi trebuie condiţie fizică excelentă….  sanatate brici si ceva bani in buzunar ca in viata asta nimic nu e pe gratis.

De ce zic asta? pai daca incepi sa bei si sa te distrezi de miercuri… si termini cam martea urmatoare…. si o arzi prin 2 -3-5 localuri pe zi/noapte  mai mergi si la facultate mai faci si treburile tale de fiinta sociala si integrata in grupul personal de prieteni somnul devine o reala problema în sensul că nu-l mai găseşti. În plus si ficatul si stomacul pot sa duca doar anumita cantitate de alcool pentru un laic.  Deci nu e usor… nu stiu cati dintre voi ati rezista. In plus de multe ori trebuie sa-i suporti si pe toti cretinii care iti dau sfaturi si iti explica cum trebuie facut online-ul…  Băh , asta e intreprindere de voluntariat nu de făcut bani!

Par example… Miercuri am servit patria cu drag si spor la deschiderea Marisiensis alaturi de Ovidiu: am postat primii pozele pe net. Dupa un mic debrief ….

Am tăiat-o în Rai (raiul era in Gallery the PUB) cu  Andrei la cheful de deschidere al colegilor de Facultatea de Farmacie care şi-au chemat şi toate prietenele din ţară ca să ne explice nouă ce înseamnă femei…. şi adevarul e ca ne-au dat lecţii. Partea bună a fost că noi eram cu treabă pe acolo că nu e un loc unde mergi de plăcere şi dacă n-ai de stricat câteva sute de lei. Pe lângă faptul că totul costă triplu decât oriunde în oraş … au nişte cocktail-uri care-s mai mult Longs decât decât Drinks. Iar personalul e la fel de amabil ca o murătură.  Dar aşa-s eu mai critic… la banii care-i dau pe o bere acolo ar trebui să-mi facă şi un blow job.

Joi …. Booha! are rost să zic mai multe? evident cu Andrei zis si” maşina de cusut “ la cum ii joacă degetul pe shooter la aparat. are o cadenţă la făcut poze mai ceva ca un Uzzi încălzit. Şi evident că el nu şterge pozele compromiţătoare cu mine… doar alea cu el. Astfel că toată lumea care vede calupul de poze cu Je are impresia că sunt obsedat care s-a pozat cu toate gagicile ca să le bage pe inventar. După ora 3 am murit şi-am înviat a 3a zi.

…. că vineri am fost aşa de bolnav că îmi rugam moartea. Ştiţi voi cum te loveşte credinţa după o beţie cruntă… “Doamne nu mai beau… ” şi alte rugăciuni din aceeaşi gamă. Cred că deaia o prefăcut Isus Apa în vin… ca după câteva  zile de băută cruntă pe căldurile alea…. singurul lucru care mai puteau să-l facă oamenii era să se căiască şi să se  roage …. “Doamne ajută să trec şi peste asta” “doamne nu mai fac….” “Dă-mi doamne sănătate…. că aşa beteag n-am fost… “. Manipulare…

Sâmbătă am prestat cu Augustin la Seara de gala Joint Venuture-ului de Congrese Mediciniste. Un fel de …. să ştii ce-ai ratat că ai fost 6 ani la medicină şi n-ai umblat după  fomei cum îi şade bine medicinistului. Na asta e…. n-am stat mult că muream de inima rea şi am tăiat-o în Office unde era ziua Lui Monsieur Jurcă Adi dar prietenii îi spune Gizăs.  Erau şi băieţi de la Rotilos cu ceva treabă…. au vrut să-l facă de râs pe Adi şi să-i cânte de 1 aprilie “La Mulţi Ani”…. numa’ că săracu chiar e născut pe 1 aprilie… nici nu vreau să mă gândesc ce i-o fi zis Dr. la taică-so : aveţi un băiat… mereţi mă cu fazele astea slabe. :))

na şi după astea am mai ieşit şi dumincă la înmânarea trofeului marelui câştigător de la concursul Bloggeristic Lenesu’ dar parinţii şi poliţia îi spun Mircea.

borcan-02

aaaa şi cică o să fie iaraşi 11even la Tg Mureş. Numa’ că de infinit de ori mai fain ca în toamnă când o fo’ foarte fain.

No şi cică e uşor să fii blogger de evenimente… Hai no!

Comments (2)

  • Doamne ce mult am avut de citit :-))…da am reusit 😀

    reply
  • catalin

    ma la cum descrii tu situatia parca m-as baga si eu cu juma de norma 🙂 sau daca e mai greu in perioada asta atunci cu norma intreaga

    reply

Post a Comment