Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
6° C
TOP

Sandwichurile din benzinarii – 90% mizerii

Eu cum am fost plecat din mures spre bulgari am acumulat nişte experienţe deosebite.  Pe lângă faptul că mi s-a confirmat că se poate să existe civilizaţie la mare pe bani rezonabili m-am lovit şi de românisme, evident în România.

Noi am fost foarte leneşi anul acesta, aşa că am plecat la drum doar cu ce ne puteau blagoslovi benzinăriile. Sandwich-uri, apă, sucuri, energizante.

Din experienţă sandwich-urile disponibile în benzinării sunt nişte mizerii. Singurele decente sunt cele de la OMV.  Culmea e că diferenţa de preţ între mizeriile alea triunghiuri şi unul proaspăt de la OMV e cam 1 leu.  Nici nu mă prind de ce ai cumpăra de altundeva mai ales că nu sunt ieftine, 12-14 lei costă.

La astea triunghiuri am văzut o smecherie pe care o fac producătorii. au făcut ambalajul în aşa fel încât se vede doar mijlocul sandwichului şi pare foarte plin…

IMG_0803

Când realitatea e cu totul alta 😀

IMG_0804
IMG_0806

Sunt chiar curios până unde poate să mearga prostia  asta în benzinării.

Astea ce le-am pozat sunt luate din Petrom… ceea ce ma fascinează şi mai mult… în timp ce brandul OMV poate să aibă lucruri bune Petromul care face parte din acelaşi grup are mizerii. De ce?

Comments (3)

 • carmen

  Aoleuu…nici eu nu m-as satura cu 2 felii de paine si urme de carne+castraveti :)) Le-as da la fiecare masa asa ceva celor care le fac asa!!

  reply
 • Dani

  de ce ai cumpara d-astea din cutii ? arata oribil…
  si la agip au ceva sandwichuri facute de ei

  reply

Post a Comment