Târgu Mureş
09 Jun, Friday
16° C
TOP

Terase care ne plac în Mureș

Pentru că vara și-a arătat în ultimele zile adevărata față, temperaturile fiind tot mai mari, ne-am decis să facem un mic clasament al teraselor unde vă puteți ascunde de soare pe timpul zilei și unde, seara, vă puteți răcori și socializa în atmosfera pe care o alegeți. Am ales terasele accesibile atât din punct de vedere al locației cât și al prețurilor.

Dacă ne-a scăpat vreuna, vă rugăm, aduceți completări dar care nu vor cuprinde acele terase de trotuar!

 

 Piaf – terasa cu mâncare și băuturi de n feluri

O nouă apariție pe piață, ascunsă de trafic, liniștită și răcoroasă, terasa Piaf este locul ideal pentru a lua masa, meniul lor este unul divers cu mâncare foarte bună, băuturile  sunt din ce în ce mai multe, mai colorate și răcoroase! Încearcă și spune-ne cum te-ai simțit; poate îți va plăcea și concertul live!

 

 The Office Pub – terasa cu muzică rock

Vara aceasta Office s-a pregătit, s-a pus la punct și ți-a aranjat o terasă cu multă umbră, potrivită orelor de vârf fierbinți ale verii! O gamă tot mai largă de bere, cu alcool/cu puțin sau deloc, fresh-uri, mojito, muzică rock și live, aceiași oameni friendly te așteaptă în fiecare zi și seară până-n dimineață. O terasă cu ”tărie”.

 

 SAGA – Cocktails and Dreams – terasa cu muzică live și stand-up comedy

Băuturi rafinate, frappe, limonade, cocktails și cupcakes colorate, savurate sub umbrele, la răcoare sau seara în timpul concertelor susținute de cvartetul Bohemia sau… la reușitele stand-up-uri. O teresă mare și liniștită ziua, cu muzică sau glume seara.

J’ai Bistrot – terasa cu verdeață și fructe

Grădina care azi găzduiește concerte live și mâine devine loc de joacă pentru cei mici este oaza de răcoare, liniște și relaxare ideală. Cu limonada lângă, cufundat/ă în hamac sau ușor legănat/ă în marele leagăn, la umbra mărului sau părului, cu muzica ușor plimbându-se lângă urechi, zilele și serile de vară trec mult mai plăcut.

 

Închei prezentarea cu Negro Cafe&Loungecel mai nou local deschis în centrul orașului, mai exact în Piața Trandafirilor, care își așteaptă clienții vara aceasta la umbra terasei. Multe nu știm despre local dar poate ne spuneți voi.

Photos by Dorin Bonta 

Comments (6)

 • Oana

  Scarlet Cafe are cele mai bune smoothie-uri din oras, nom nom nom!

  reply
   • Remus

    Oana are dreptate! Au foarte multe smoothie-uri! Si mai au si un radler preparat de ei (cu ghimbir si lamaie). E foarte bun si racoritor 🙂

    Daca-mi aduc bine aminte smoothie-urile costa in jur de 10 lei iar magnificul radler cam 6-7. Merita incercat, oricum.

    reply
  • Paula

   Unde e Scarlet CAfe? aud prima data de numele asta 🙂

   reply

Post a Comment