Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP
SMYK All for kids Romania

SMYK All for Kids România se extinde cu un nou magazin, la Târgu Mureș

SMYK All for Kids România își anunță intrarea pe piața din Târgu Mureș! 😀

Un mare univers pentru cei mici își va deschide ușile, în noul Shopping City! SMYK All for Kids, retailerul polonez specializat în comercializarea de produse pentru copii cu vârste între 0 și 14 ani, inaugurează pe data de 3 iulie 2020 magazinul cu numărul 18 în România, la Târgu Mureș.

SMYK All for Kids este cunoscut mai ales pentru conceptul său „totul sub un singur acoperiș”, oferind clienților articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, articole puericultură, jucării și accesorii pentru copii, acoperind segmentul de vârstă 0 – 14 ani.

Ne bucurăm că, în ciuda situației neobișnuite care a marcat cea mai mare parte a acestui an, am reușit să finalizăm lucrările de deschidere pentru magazinul din Târgu Mureș, continuând astfel strategia de dezvoltare a reţelei de magazine în România.”

a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Noul magazin are o suprafață de 429 de metri2 și oferă o gamă variată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte marca proprie Cool Club, recunoscute pentru calitatea lor, dar și pentru designul modern și atractiv. De asemenea veți găsi și jucării și jocuri educative atât sub brandul propriu SMIKI, cât și LEGO, Hotwheels, Mattel, Fisher Price, Hasbro, LOL precum și articole de puericultură necesare părinților în primii ani.

Noul magazin, ce va fi inaugurat în data de 3 iulie 2020, este localizat în centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, iar până pe 5 iulie, sunteți așteptați să luați parte la deschidere, unde vă vor aștepta oferte speciale şi premii. SMYK All for kids v-a pregătit:

  • 20% reducere la toate articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii cu preţ întreg sau deja reduse cu până la 50% 
  • reduceri de până la 50% la jucăriile selectate
  • clienţii care fac ahiziţii şi se înscriu în programul de fidelitate participă la tombola cu premii pe loc.

Produsele branduri proprii şi cele ale altor producători se comercializează în Polonia prin platforma online de e-commerce și aplicația mobilă ale grupului SMYK, care împreună cu rețeaua de  magazine  şi oferta de servicii “click & collect” livrare gratuită la magazinele SMYK Group oferă o experienţă omni-channel integrată. Un alt canal de vânzări este lanțul de franciză, incluzând un total de 171 de magazine din 17 țări.

Până mâine, le puteți vizita site-ul, așa…pentru a vă face câteva idei și vă urăm spor la cumpărături! SMYK All for Kids, bine ai venit în Mureș! 😀

Post a Comment