Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Se inaugurează un spațiu de vaccinare la Shopping City

Mai bine vaccinat decât ”virusat”! 😀

În weekendurile 24 – 25 iulie 2021 și 31 iulie -1 august 2021, persoanele care doresc să se vaccineze, o pot face în cadrul unui spațiu special amenajat în centrul comercial Shopping City Târgu Mureș. Acțiunea de vaccinare răspunde demersului de a susține autoritățile și sectorul medical într-o perioadă în care sănătatea tuturor este prioritară.

Aceasta se va desfășura în interiorul centrului comercial (lângă magazinul OptiBLU), între 24 – 25 iulie și 31 iulie – 1 august, în intervalul orar 12:00 – 20:00!

Spațiul de vaccinare din Shopping City va dispune de doze de vaccin Johnson & Johnson, iar persoanele interesate nu vor avea nevoie de programare pentru a se putea vaccina, ci doar de un act de identitate sau de un pașaport valid.

Shopping City Târgu Mureș: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Shopping City Târgu Mureș a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Vaccinarea anti-COVID nu a fost niciodată mai ușoară! Te vaccinezi în mall, faci puțin shopping și apoi te relaxezi cu o cafea bună! Shopping City și vaccinul Johnson & Johnson îți vor binele! 😉 Come & get it!

Not bad, right?

Post a Comment