Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
35° C
TOP

Spatiu liber publicitate

Pentru că tot am văzut că lumea e interesată de publictate la noi şi tot sapă după mai multe informaţii în loc să ne întrebe pe noi…  am zis să vă explic.

Avem spaţiul liber 250×250 px deasupra bannerului cu Emag de pe dreapta.  Rata de click depinde foarte mult de ce este pe banner dar oricum e destul de mică comparată cu un articol cu link. În schimb mesajele sunt afişate pe tot site-ul din orice poziţie , adică la orice rezoluţie. Practic e cea mai bună  poziţie non intruzivă şi pe care putem pune aproximativ orice.

Ideea e destul de simplă pe un singur banner avem 42000 de afişări având în vedere că e afişat pe tot siteul şi din orice poziţie e vizibil fără scroll.  unici avem între 11 şi 14000 pe luna şi vreo 20 de mii de vizite. Acuma nu ştiu cât rezultat măsurabil aveţi să zicem cu o revistă de timp liber de cacao dar mă îndoiesc că ar fi mai mult decât avem noi plus expunere plus endorsment. daca sunteţi interesaţi de ratecard scrieţi pe contact[at]Outinmures.ro şi vă trimitem.   Oricum noi numai ne lăudam cu rezultatele noastre… atât.  am fi curioşi eventual să ştim cam câţi bani daţi pe publicitate  pe lună şi cum vă calculaţi ROI-ul.

Încercăm să centralizăm şi informaţiile de pe sondaj dar acolo ieşise pe parţiaş ca jumătate din cititorii noştri ţin cont mult şi foarte mult de ce spunem.  oricum va fi foarte interesant… şi cred că avem mai multă influenţă decât ne imaginam. 😀

 PS: chiar dacă nu e planul să ne îmbogăţim din acest site în limba românî, reportofoane, camere, mese prin oraş costă bani. Poate vă înduraţi să mai daţi clickuri pe bannere când vă atrage ce e pe ele. :))

Post a Comment