18 Jun, Tuesday
0° C
TOP

Spectacol de improvizaţie în grădină la J’ai Bistrot

E primul articol pe care îl scriu în ultima vreme, care nu e Peninsula related, aşa că dacă simţiţi un iz nostalgic aşa,  să ştiţi de unde vine. Nu am nimic personal cu evenimentul pe care urmează să îl prezint.

Am fost acum câţiva ani la spectacol de improvizaţie, cu actorii de la Teatrul Naţional, şi m-am amuzat foarte bine. Ţin minte prima dată când am luat contact cu improvizaţia, neştiind la ce să mă aştept, a fost grozav de comic pentru mine. Acum sunt obişnuită cu conceptul, şi deşi impactul nu mai e acelaşi, în continuare mi se pare că merită audiat şi auditat un astfel de spectacol.

Ultima dată am fost în Saga, şi chiar a fost ok, tineri actorii, nu cu foarte multă experienţă, dar simpatici. Mâine, adică vineri 31 August (ultima zi oficială de vară 🙁 ) va avea loc un nou specatacol de improvizaţie, de data aceasta cu actorii de la Teatru Tîrgu Mureş. Din acest motiv mă aştept să iasă mult mai profesionist numărul, comparativ cu cel din Saga al Improspectorilor. Din distribuţie face parte şi unul din actorii mei preferaţi mureşeni, Rareş Budileanu, de aceea cred că reţeta e una câştigătoare.

Aşa… mâine începând cu ora 19,30 în J’ai Bistrot, spectacol de improvizaţie. Mergeţi, pe bune, o să îmi mulţumiţi după aceea. Evident că e cu intrare (10 lei) că doar din asta îşi câştigă oamenii pâinea. Enjoy the show şi după aceea, vă dăm întâlnire la Peninsulă în Birou :)))) (cât de nebuni tre să fie ăştia de la Fain Frumos să puna la cale un “festival” de genul ăsta).

Post a Comment