Târgu Mureş
17 Jun, Monday
16° C
TOP
festivalul relaxarii shopping city targu mures

Suntem invitați la Festivalul Relaxării la Shopping City Târgu Mureș!

Având în vedere faptul că anul acesta nu mai prindem noi festivaluri, începând de astăzi, 6 august, până luni în 10 august, Shopping City Târgu Mureș organizează în deplină siguranță Festivalul Relaxării, un eveniment cu gustări răcoritoare de vară pe terasa celui mai nou centru comercial din regiune.

Timp de 5 zile, terasa mall-ului se transformă în locul unde clipele de relaxare se împletesc cu descoperirile culinare, cocktailuri de sezon și surprize dulci pentru pofticioși. Prosecco și cocktail bar, o gamă variată de dulciuri și înghețată artizanală de la Gelateria Buburuza și clătite delicioase de La Nu Stiu Cine vor pune în lumina reflectoarelor arome pentru fiecare vizitator. Atmosfera de vacanță va fi completată de muzica ambientală, baloanele de săpun ce vor învălui terasa și un spațiu personalizat pentru fotografii. 

Surprizele nu se termină, însă, aici. Primii 30 vizitatori din fiecare zi a Festivalului care fac cumpărături de 200 de lei sunt răsfățați instant, cu un pahar de prosecco la barul de pe terasa exterioară. Mai mult, pentru că veștile delicioase merită împărtășite cu cei dragi, clienții care urmăresc Shopping City Târgu Mureș pe Instagram sunt încurajați să eticheteze într-o postare cel puțin un prieten, pe care îl și invită la festival, iar împreună pot câștiga înghețată din partea casei.

Pentru un plus de relaxare, Shopping City Târgu Mureș a implementat toate măsurile necesare de siguranță și distanțare socială pentru o experiență de vară responsabilă. În zona de pe terasă unde va avea loc Festivalul va fi suplimentat numărul de mese și scaune cu respectarea distanțării sociale, mobilierul va fi dezinfectat cu recurență și vor exista dispensere cu dezinfenctant. Purtarea măștii de protecție este, de asemenea, recomandată și în spațiile exterioare, pentru un plus de siguranță.

Toate detaliile despre Festivalul Relaxării pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Târgu Mureș, precum și pe pagina de Facebook și Instagram.

Post a Comment