Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Various Brands inaugurează un nou magazin, în Shopping City Târgu Mureș

Various Brands, cunoscutul multibrand național cu capital 100% autohton, a inaugurat un nou magazin de articole sportive, în Shopping City Târgu Mureș, rețeaua ajungând în prezent la 23 de unități situate în marile centre comerciale din țară.

De-a lungul celor 13 ani de activitate pe piața din România, Various Brands și-a extins în ritm constant rețeaua de magazine, astfel încât produsele lor de calitate, de la marile branduri internaționale, precum Nike, Puma, adidas, Jordan și altele, să ajungă la cât mai mulți iubitori ai modei stradale. În plus, platforma de e-commerce, Various Brands, completează perfect magazinele fizice, oferind oricui ocazia de a se bucura de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport la prețuri accesibile.

Noul magazin Various Brands este primul din jumătatea superioară a Transilvaniei, deschizând, astfel, un nou drum către publicul din această zonă aflată în continuă dezvoltare:

„Deschiderea unui nou magazin vine, întotdeauna, cu o imensă bucurie și satisfacție pentru noi, mai ales dacă pătrundem într-o nouă zonă geografică. Ne plac provocările și ne dorim întotdeauna să ne depășim limitele, așadar inaugurarea magazinului din Shopping City Târgu Mureș reprezintă dovada clară că odată ce ne stabilim un obiectiv, nimic nu ne stă în cale”,

declară Bogdan Nania, co-owner.

Design-ul noului magazin este unul minimalist, la fel ca în toate unitățile rețelei, astfel încât să fie puse în valoare toate articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte sport comercializate. Various Brands pune întotdeauna accentul pe oferirea unor produse de calitate la prețuri rezonabile și promite o experiență de shopping plăcută, atât în magazinele fizice, cât și în magazinul online.

Toți târgumureșenii sunt așteptați în magazinul din incinta Shopping City să descopere o selecție bogată de produse de streetwear, de la sneakerși cu design futurist până la piese vestimentare realizate din materiale premium, plăcute la atingere, care oferă confortul și lejeritatea necesare zi de zi.

Various Brands, your #sportexperience!

Spor la shopping și la sport! 😀

Post a Comment