Târgu Mureş
25 Feb, Sunday
14° C
TOP

Caravana City Food – Le Oac Oac Bistro

Într-o zi, proprietarul Tavernei Racilor din Bucureşti se gândeşte să-şi deschidă un alt restaurant cu un concept nou, pe care îl numeşte Le Oac Oac Bistro.

Deși aveam această idee în minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice creșterii broscuțelor, dar mai ales, pentru a înțelege că simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mâncare, dar și dorința de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut să deschid ușile unui loc în care oamenii să se bucure de micile plăceri ale vieții: o cafea în căutarea inspirației, o conversație plăcută, o masă bună și, bineînțeles, deliciosul pui de baltă crescut în propria fermă.

Furnizorul încurajează consumul mâncării sănătoase atât prin preparatul de bază, fructele de mare, dar şi prin modul de gătire al acestora.

Aducem creativitate, apropiere faţă de clienţi. Aducem ceva inedit în această zonă, conceptul de mâncare sănătoasă, conceptul de armonie în viaţă şi de bucurie. Asta vine odată cu mulţumirea de sine, odată cu micile bucurii ale vieţii. Transformă orice faci într-o zi într-un mic succes. Şi atunci, acel succes va atrage un alt succes.

Viorel Oatu, proprietarul afacerii.

În momentul de faţă, bucureştenii sunt cei care se pot bucura de gustul fructelor de mare de la Le Oac Oac Bistro dar iată că de această dată şi târgumureşenii vor avea ocazia să guste mâncarea preparată în stil mediteranean.

Fiindcă este piaţă, suntem ceruţi şi vrem să venim în întâmpinarea oamenilor. Mie mi-e greu, ca tată de copil de clasa I, să văd că oamenii nu ştiu să mănânce, nu ştiu să se bucure de acest moment al zilei, nu ştiu să-şi facă mici cadouri de calitate zilnic. Pentru că orice lucru făcut zilnic este foarte important pentru ansamblul vieţii. Trebuie să fii bine cu tine însuţi. Dacă eşti bine cu tine, restul lucrurilor vin, oarecum, mai uşor. Poţi să-ţi propui un target, poţi săţi propui un scop în viaţă, şi apoi să pleci. Viziunea mea este să dau o mînă de ajutor oamenilor să trăiască un pic mai bine, să fie mai bine cu ei înşişi. Că de aici pleacă totul.

Deci Le Oac Oac Bistro înseamnă sănătate în fiecare zi printr-un gust deosebit care se remarcă pe piaţă. Vom trece şi pe la stand-ul lor în cadrul festivalului aşa că urmăriţi-ne pe contul de Instagram Out In Mureş unde vom posta Instastories.

Post a Comment