Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
16° C
TOP

Caravana City Food – Urban Burger

Street Food Festival se apropie cu paşi repezi iar noi ne-am gândit să începem o serie de articole în cadrul cărora vă vom face cunoştinţă cu furnizorii care vor participa la eveniment.

Astfel, veţi ştii cine sunt ei şi le veţi cunoaşte povestea înainte de a le degusta produsele. Astăzi facem cunoştinţă cu Urban Burger, un furnizor care vine direct din capitală cu cei mai buni burgeri, special pentru voi.

OiM: De unde ideea acestei afaceri?

UB: Pasiunea şi experienta au pus bazele business-ului nostru. Noi venim din domenii în care bucătăria era ceva obişnuit, astfel pasiunea pentru gătit şi mâncare ne însoţeşte deja de un deceniu. Burgerii considerăm că au fost cireaşa de pe tort, în care am depus mult timp, foarte multă pasiune şi dăruire, iar într-un final aceste lucruri se văd în produsele noastre.

OiM: De ce un restaurant pe 4 roţi?

UB: Ne prezentăm într-un Burger Truck deoarece ne permite să fim mereu în mişcare, ne deplasăm oriunde, aşa că venim chiar şi la tine. Gătim Burgeri home-made delicioşi, mereu proaspeţi şi nu folosim niciodată produse care au fost congelate.

OiM: De ce burgeri?

UB: Credem că pasiunea noastră pentru burgeri s-a declanşat în urmă cu aproximativ 6 ani undeva în Barcelona, la un local cu specific de burgeri gourmet, unde am avut contact prima dată cu burgerii adevăraţi. Din acel moment quest-ul nostru pentru burgeri a început iar în următorii 3-4 ani am încercat toţi burgerii care ne-au ieşit în cale în călătoriile noastre.

Ştim doar că la un moment dat ajunsesem să călătorim special pentru a căuta locaţii unde se zvonea că ar fi burgerul perfect. Cu timpul ne-am dat seama că nu există burger perfect, iar dacă un burger e făcut corect el devine perfect indiferent de reţetă. Trebuie doar să fie pe gustul tău, căci burgerii pot fi tare diferiţi.

OiM: Ce oferiţi deosebit faţă de celelalte truck-uri de pe piaţă?

UB: Produsul nostru este identic în orice locaţie. Acest lucru necesită multă muncă şi multe persoane implicate. De exemplu în 2015 ne-am plimbat între Bucureşti şi Cluj, fiind furnizori de burgeri atât la Electric Castle cât şi la Untold. În aceste cazuri, logistica nu a fost simplă.

Chiflele noastre fiind proaspete, făcute după o reţetă cu maia fără E-uri sau conservanţi, a presupus o deplasare zilnică Bucureşti-Cluj pentru a le livra. De aceea, drumul ingredientelor până la burgerul final, primeşte o atenţie deosebită din partea noastră. Precum expresia “suntem ceea ce mâncăm” la fel un burger “este ceea ce conţine”.

OiM: Cât de greu este să porneşti o afacere pe roţi?

UB: Greu. Deşi din afară, poate părea un business uşor, e multă muncă. Necesită multă atenţie şi implicare în diferite domenii.

OiM: Ce planuri de viitor aveţi?

UB: Momentan dorim să creăm o bază solidă pentru viitoarele proiecte. Vrem să devenim mai cunoscuţi, mai experimentaţi şi cu profitul în creştere.

Aşadar, ei sunt Urban Burger şi vă aşteaptă cu drag la Târgu-Mureş Street Food Festival. Echipa OiM de abia aşteaptă să treacă pe la truck-ul lor şi să le guste burgerii. Accesaţi în timpul festivalului contul de Instragram Out in Mureş pentru instantanee de la eveniment.

Post a Comment