Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Tu ce faci de sfarsitul lumii?

Va zicea Paula aici de party-ul cu tematica apocaliptica ce va avea loc maine in Office. Asa ca ne-am gandit ca poate ar trebui sa aflati si de alte locuri unde va puteti petrece sfarsitul lumii. Nu ca ar mai conta, sau ca v-ati mai aminti ziua urmatoare.

Asadar, oarecum precoce si probabil bazandu-se pe faptul ca apocalipsa nu va veni dupa fusul nostru orar, urmatoarele localuri astazi, JOI, 20.12.2012 (asta arata mai degraba a data apocaliptica, mayans, get your shit right) se asigura ca nu va prind zombii/meteoritii/*introducetichestiicooldinfilmecutemaapocaliptica* pe nepregatite:

  • Bulgakov Cafe – Time out Party, nu stiu exact in ce consta, majoritatea informatiilor sunt pe limba maghiara. Dar am inteles ca muzica va fi dnb/dubstep
  • Hipnotik Cafe – “Party like there’s no tomorrow” zic ei si au pregatite promotii la alcooale, iar fetele care ajung pana la ora 00, primesc un cocktail gratis. Frumos e sa fii fata, dom’le.
  • Zanza – 666 APOCALIPSA – cei din Zanza au luat in serios treaba, astfel incat de la ora 21, vor concerta live baietii de la Bobfolk (faina trupa, aparte, pacat ca nu prea prinde), iar dupa ora 23 vor pune muzica 6 dj, cate 66 de minute fiecare, in ordinea numerelor de pe tricou: Scopter, Vice, Adrian Funk, Lupuu, Lucian C., Alex Mish. Pretul biletului este de 6,66 lei, iar cei ce dovedesc ca sufera de “Hexakosioihexekontahexafobie (fobia pentru nr. 666)” vor fi rasplatiti. Hai ca-s simpatici, imi place.

Daca totusi sambata dimineata va treziti dupa vreunul din cele trei party-uri (sau cate-un pic din fiecare) si sunteti in viata… Chiar daca durerea de cap va face sa va doriti sa nu mai fiti, VINERI, 21.12.2012, mai aveti o sansa, mai puteti asista la cel putin inca un “ultim party”. Asadar, au grija de voi:

  • Saga: mai stiti cat v-am batut la cap si eu si Paula cu Adi Red si Stelian? Ei au fost alesi ca “prevestitori ai apocalipsei”. Ni se promite, deci, muzica buna, live, acustica, iar “la primul semn de cutremur, tsunami sau meteorit nimicitor, toate bauturile din partea casei!”. Draguta oferta, ce sa mai si zici… 😀
  • Office Club: Bunkar Party despre care va zicea Paula in link-ul ce vi l-am lasat mai sus.

Ei bine, eu atat stiu despre posibilitati si oferte. Astazi eu stau si ma delectez cu “Playlist pentru sfarsitul lumii”, cartea lui Mihnea Blidariu (Luna Amara), dar maine ne vedem in Bunkar si in Saga !

Post a Comment