Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Cum să ne petrecem sfârşitul lumii

Mai are vreun rost să vă spun care va fi laitmotivul acestei săptămâni? Şi dacă ar fi o întrebare fără variante, răspunsul ar fi unanim:  sfârşitul lumii.

Controversa din jurul acestei zile abia acum ia amploare. Oriunde mă întorc aud ceva despre asta. Ce e şi cu sfârşitul lumii. Iar ziua de 21 decembrie 2012 va depăşi orice aşteptare pe facebook ca număr de posturi cu şi despre cum am supravieţuit sfârşitului lumii.

Din toata afacerea asta cele mai câştigate sunt localurile care au încă o temă pentru luna decembrie, de parcă nu ar fi fost suficiente sărbători şi sărbătorele. După cum v-aţi putut da seama, eu nu sunt fana numărul unu a acestui eveniment aşteptat de mai mult de 2000 de ani. Am altele pe cap.

Acum câteva luni era în topurile box office-urilor (mai mult cele americane) un film care avea ca temă centrală acelaşi sfârşit al omenirii. Dar interesant era titlul şi anume “Seeking a Friend for the End of the World”. Acum e rândul vostru să căutaţi unde şi cu cine să petreceţi minunata zi de 21 decembrie. În acea zi sau seară toate poveştile vor fi despre acelaşi subiect.

Cei din Office vin cu o solutie. Cica ei ar avea singurul buncăr unde poţi supravieţui dezastrului şi asta pentru că Office-ul se află într-un loc care este:  “construit în secolul XVII, în inima Transilvaniei, în subsolul clădirii de pe strada Bolyai nr.18; acest străvechi edificiu a rezistat dezastrelor naturale şi umane care au avut loc în Tîrgu-Mureş (cutremure, inundaţii, războiaie,etc.)”. Într-adevăr, nicaieri nu pare mai sigur decât în buncărul din Office.

Vă urez un sfârşit al lumii fericit, plin de bucurie şi pace în suflet.

13 Comments

Leave a Reply
  • Nici macar cu ocazia sfarsitului lumii nu imi bag in cap care e treaba cu i-urile alea :). Cand faultez merit sa fiu penalizata 😛

 1. Imi pare rau…dar cam ipocrit articolul,adica pe de-o parte sustii ca e o prostie faza cu apocalipsa si ca nu iti place ca localurile fac profit din asta,si pe cealalta mana faci reclama in ilustrata si la final la “Office”?

  • Comentariul tau nu are nici un sens. Nu vad logic de unde reise ipocrize. Te rog sa imi demonstrezi cu mai multa substanta decat sustin ca sf lumii e o prostie dar sunt ipocrita si fac reclama Office-ului. Asta inseamna ca in toate articolele in care am anuntat Valentine’s Day sau Revelion la restaurant sau Halloween am fost ipocrita.

   • fie ca sfarsitul lumii sa-ti aduca pace si liniste intr-un loc cu vedreata, loc de odihna …. hahahahahhahahahahahah :)) funny 😀

   • Ok,citez:”Din toata afacerea asta cele mai câştigate sunt localurile care au încă o temă pentru luna decembrie, de parcă nu ar fi fost suficiente sărbători şi sărbătorele.”(De unde trag concluzia ca nu iti place chestia asta)”Cei din Office vin cu o solutie…nicaieri nu pare mai sigur decât în buncărul din Office.”Nu vroiam insist ca aveti un site ok,dar cam bate a reclama nu a articol.

    • Nu vreau sa ma contrazi la nesfarsitc cu tine dar… nu vad cu ce este articolul asta diferit de altele, eu am anuntat unde se poate iesi in Mures si cu ce ocazie, doar ca acum mi-am exprimat dispretul fata de noua sarbatoare inventata. Si faza cu cel mai sigur buncar e copiata de la ei. Asa se promoveaza pe fb. Concluzia e ca nu am facut reclama mascata 🙂

    • Noi nu facem reclame, evident ca promovam mai mult localurile si evenimentele care ne plac noua si care stim ca au sanse mai mari sa reuseasca. Asta nu inseamna ca facem reclama. Si articolul e scris intr-un ton jucaus, glumet, nu e vorba de ipocrizie…

 2. Deci zici ca nu iti place ca altii profita ii arati cu degetu si la sfarsit faci reclama doar unui anumit local,in fine,o las moarta.O zi buna.

   • Draga Mihai… avand in vedere ca se apropie sf lumii nu vreau sa ne certam si sa imi semnez petitia pt Iad acum pe ultima suta de metri…dar nu cumva tu mi-ai dat acest link sa fac articol despre eveniment?

     • Acum stiu ca te faci ca nu tii cu mine ca sa comnteze lumea in continuare. Dar in sufletul tau de troll stii ca am dreptate si ca nu am facut reclama mascata nimanui. Ca era acelasi kkt daca scriam despre End of the Wold Party in Saga…local unde chiar am sa imi petrec sf lumii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *