Târgu Mureş
15 Jul, Monday
30° C
TOP

Tu cu cine faci Bancuri?

Sună cunoscut ? pai poate pentru că asta era şi ideea.

Nu v-aţi întrebat niciodată cum se numeşte persoana care zice bancuri? adică daca omul care lucrează la strung e strungar iar cel care paşte oile e oier cel care zice bancuri? umorist nu e… comedian … e într-o anumită masură dar şi cel care face Stand Up… glumeţ? nu-i musai să faci glume care să fie bancuri….

Aşa că personal tot am stat şi m-am gândit şi am ajuns la câteva alternative… Bancher :)) de unde şi ” Tu cu cine faci bancuri” , sau bancagiu sau bancador sau……. mai aştept de la voi. Oricum dacă e femeie mi s-a parut foarte amuzant să-i spunem Banchiză :)).

Oricum să revenim la ale noastre… Tu cu cine faci Bancuri? e o întrebare care v-o adresează cei din Old City Pub  pentru că joi,22 sept,  seara de la ora 22  ar vrea sa afle răspunsul. Stiţi să ziceţi bancuri? aveţi prieteni care spun bancuri? aduceţi-i în Old City cele mai bune glume şi bancuri se premiază cu o ladă din cea mai cerută bere din Old City. Adică Staropramen… nu există înscrieri , oricine e binevenit dar ar fi bine să vă rezervaţi mese…  numărul de telefon 0736 388 923.

Deci tu  cu cine faci bancuri?

Post a Comment