Târgu Mureş
22 May, Wednesday
20° C
TOP

Turnul cu ceas din Targu Mures

Nu stiu cati dintre targumureseni stiu ca se poate vizita turnul cu ceas din centru. Eu m-am mutat in oras acum vreo 10 ani si numai anul acesta am observat afisul de pe usa.

Au trecut cateva luni pana cand am avut cateva zile libere si am vizitat turnul cu prietena mea. Biletul costa numai 2 lei pentru studenti  (pentru adulti probabil e dublu) si puteti sa urcati pentru o jumatate de ora (noi am stat mai mult 😉 ). Biletele se vand in Palatul Cultuturii.

Orasul este foarte frumos de la inaltimea aceea si este si un geocache in turn. In drum spre clopote puteti sa vedeti pe pereti poze despre cum arata orasul in trecut. Nu mai lungesc vorba ca oricum nu pot sa descriu cu cuvinte aceasta experienta asa ca va rog sa va uitati la poze aici.

Comments (1)

  • Carmen din Iași

    L-am vizitat acum 10 zile. Am urcat de n-am mai avut aer, fiindcă se urcă pieptiș și sunt multe rânduri de trepte, multe și înguste. Dar merită tot efortul! Panorama de sub acoperiș e totală, se vede de jur înprejur, în toate cele 4 puncte cardinale, cât vezi cu ochii.

    reply

Post a Comment