Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

UMF party In Old City

Hehe … pentru cei care nu ştiu deja sunt proaspăt absolvent al UMF Tg Mureş , Facultatea de Medicina. Asta e şi cauza absenteismului meu de pe blog din ultima vreme, am fost ocupat cu examene şi sesiune plus festivităţi şi serenade. Aaaa serenadele… o chestie faina… musai musai sa gasim pe undeva filmarile sa vedeti ce inseamna o serenada medicinista :D.

Dar eu de fapt vroiam să povestesc despre chefuri şi petreceri… Duminică la Old City o să fie un mega party pentru studenţii UMF. De ce? pentru că oficial duminică e ultima zi de sesiune la UMF, pentru ca şi UMF-iştii merită un pic de atenţie şi pentru că nimeni nu se distrează mai cu foc decât o gaşcă de medicinişti şi mediciniste care tocmai au terminat sesiunea. Din  ce mi-au povestit păsăricile ce stau pe la Old City dacă aveţi carnetul de student la voi primiţi shoturi gratis …. ca să vă relaxaţi neuronii. 1

Aşadar … duminică seara(24 iunie)  de la ora 22 sunteţi aşteptaţi la UMF afterEXAMS Party! Intrarea liberă şi dacă aveţi carnet de student pe care scrie UMF primiţi şi ceva shoturi din partea casei.

 

Comments (1)

  • Am inteles chemarea la arme (a se citi la baut) pentru studenti dar urmarea? Impresiile? Azi erai cam obosit dar alcineva nu isi da cu parerea despre cum a fost? Ceva poze?

    reply

Post a Comment