Târgu Mureş
12 Apr, Friday
13° C
TOP

Un articol despre trupele de muzica locale

Toată treaba a început de la o discuţie pe Facebook… nu ştiu de ce toţi mă consideră pe mine un troll al trupelor din mureş.

Mă rog… am o idee. Pentru că mie nu mi-e ruşine să le mai zic una alta când mă întreabă sau am ocazia. Dacă vreţi pe cineva care să va pupe în fund luaţi-vă un câine . Eu în schimb vă mai zic una alta şi ce nu-i bine şi poate ce ar mai trebui schimbat că până la urma şi eu fac parte din publicul vostru că vreţi că nu vreţi.  Dar cred că oricare dintre voi  mi-a cerut sprijinul la un moment dat l-am acordat.

Şi cu cei de la Spuza ne-am certat deşi ei mă întrebaseră ce opinie am avut despre un concert şi na … nu ieşise bine dar n-am scris pe blog despre asta. Dar pentru aia când s-au înscris în concursuri i-am sprijinit. Despre Rotilos ce să mai zic … am scris un articol pentru Bucureşti în care i-am lăudat. Că merită… Despre Hijack am scris, despre Dreamers am scris…  chiar şi despre Dj din Mureş am scris. Pentru că aşa e normal … pentru că i-am ascultat pentru că mi-au plăcut.

Dar spuneţi-mi voi cum ar trebui sa mă port când mă înjuraţi  sau mă jigniţi. Să-mi zici ca scriu prost pentru că sunt gras sau ochelarist ar fi ca şi cum eu să aş zice ca Dudu cântă naşpa pentru că e handicapat… ceea ce e complet fals şi neadăvărat şi mai ales nu are nici o legătură. Adică bre ţărane …. tu ăla care ar trebui să ştii mai bine decât mine cum e treaba cu unele lucruri cum îţi permiţi? că aşa naşpa cum sunt eu încă nici o trupă din mureş nu a fost insultată de mine. Daaa că uneori mă satur de Hijack…. sau de Rotilos… da,  mă mai şi plictisesc. Dar pentru aia nu ţi-am zis că eşti prost pentru că eşti chel… că sunt mai domn de atâta.

Nu mai puneţi la socoteală că dacă aş vrea să desfinţez o trupă … pe online mi-ar fi foarte simplu. am cel mai bine idexat site legat de Mureş. Am şanse destul de mari să ies primul la o căutare google cu numele trupei. Şi ce v-aţi face dacă aş scrie naşpa de voi? oricine v-ar căuta ar porni de la premiza că sunteţi naşpa….

Na în fine. Oricum nu mă supăr eu aşa de uşor , nici nu mă impresionez. Şi poate ar fi bine ca nici voi să nu fiţi aşa de sensibli când vă mai scriu una alta pe FB  că până acum am încercat să fiu civilizat chiar dacă vi se pare că sunt anti… iar dacă Doamne ajută o să ajungeţi mari vor fi mii care o să vă înjure, care o să facă mişto de voi chiar dacă meritaţi sau nu. Iar voi ar trebui să mergeţi înainte cu capul sus!

În rest toate bune vă salut cu respect şi când aveţi ceva de anunţat sau vreun eveniment ştiţi unde mă găsiţi.

PS: Încă de Icory n-am scris dar sper să am ocazia.

Comments (4)

  • Icory-s cei mai tari din Mures, umila mea parere. 🙂 Ma rog, acum pe Dome l-am racolat aici, la sudisti, deci nu stiu ce-o sa fie.

    reply
  • Sterge mai mizeria asta de articol ca iti scade ratingul in Google 😛

    reply

Post a Comment