Târgu Mureş
23 Feb, Friday
4° C
TOP

UNTOLD 2017 – ziua 2

ZIUA 2 – ZIUA vocilor feminine

Jasmine Thompson, britanica de 16 ani

care are o voce și o emoție…deși pe partea de show mai are de lucrat, la capitolul emoție dă clasă multor artiști. O fătuca simpatică care te unge pe suflet cu vocea ei :), pe care poate o recunoașteți după această piesă:

sau după unul din mulțimea ei de coveruri.

Ellie Goulding,

pentru mine a fost cel mai bun live act al celei de-a doua zile Untold, deși nu am prins tot concertul n-a contat pentru că a avut tot cei trebuia să-mi ajungă la suflet. De la outfit, la mișcări, la interecțiunea cu publicul, la backing vocals care by the way a țopăit și el alături de Ellie, primul backing vocals care face și altceva în afară de mișcările clasice pe care le cunoaștem cu toții. Aaa și să nu mai spun de vocea incomparabilă și inconfundabilă care îți face pielea de găină.

O altă surpriză a fost și concertul trupei Vama care a concertat la scena principală în fața zecilor de mii de tineri din întreaga lume, promovând cu brio o parte din piesele de pe viitorul album (exclusiv în limba engleză), făcându-și în acest fel debutul pe scena festivalurilor internaționale. Din punctul meu de vedere au făcut o trebă foarte bună pe scenă și sincer sper să prindă la public pentru că altfel ar fi păcat.

Publicul Untold, care vineri au fost foarte numeros (peste 82.000 de festivalieri) se poate bucura de o mare varietate de activități în cadrul festivalului cât și de tot felul de preparate culinare. Hamacele și beanbagurile erau toate ocupate indiferent de oră, cozile la mâncare și băutură erau și să nu mai zic de scene.

O bucurie incredibilă s-a declanșat pe Main Stage în momentul în care cei doi frați, Dimitri Vegas & Like Mike au revenit pentru a treia oară în fața festivalierilor.

Am urcat pe scena principală la fiecare ediție a festivalului UNTOLD. Este incredibil cu câtă energie pozitivă și cu câtă bucurie suntem primiți de fiecare dată aici. Publicul este impresionant și vrem să vă spunem că festivalul UNTOLD se află în topul evenimentelor noastre preferate. În fiecare an suntem nerăbdatori să ajungem aici.

Și Lost Frequencies a bifat fiecare ediție a festivalului UNTOLD și a afirmat cu aceeași bucurie care o avea și anii trecuți că:

Este incredibil cum sunt primit, de fiecare dată. La toate festivalurile la care particip, fanii mă primesc minunat, însă publicul UNTOLD are ceva aparte și abia astept în fiecare an, începutul lunii august, să ajung la Cluj.

Germanul Tujamo, a fost cel care ne-a trimis către case, încheind seara cu un foc de artificii.

Așteptăm să ajungem și azi la festival pentru că se anunță un line-up impresionant, elementul cheie fiind mega îndrăgitul Armin.

Post a Comment