Târgu Mureş
25 Feb, Sunday
8° C
TOP

UNTOLD 2017 – ziua 3

Nici nu știu cu ce să încep, ziua de ieri a fost ceva de neînchipuit. Toată lumea vorbește cu sufletul la gură de ziua în care Armin Van Buuren a urcat pe DRAGON’S NEST, ziua care a adus în tărâmul plin de magie peste 90.000 de participanți.

O zi sold out la UNTOLD nu ai cum să zici că te-a dezamăgit, orice ai face trebuie să găsești ceva pe placul tău, fie că stai pe Main Stage sau la o altă scenă,  întreg festivalul vibrează și te simţi ca într-o staţiune super aglomerată, cu lume de toate felurile. Cu siguranţă asta e semnătura festivalului: unul pentru toată lumea.

Cel mai bun concert de ieri a fost Hurts, pe care i-am văzut pentru a doua oară și pot spune că sunt geniali, adevărați artiști.

România e ca și casa noastră pentru noi. Ne simțim incredibil alături de publicul de aici. Dacă vreodată cineva ne va invita, de exemplu, să compunem imnul Echipei Naționale de Fotbal a României, o să acceptăm cu mare placere.

au declarat cei doi componenți ai trupei Hurts.

Marshmello, misteriosul dj, a reușit să conducă mulțimea în delir. Cluj Arena a fost arhi plină, ba chiar a fost dat ordin de restricționare, din păcate pentru cei care-și doreau să intre și nu am fost acolo la timp, dar la un festival de o asemenea amploare e nevoie de măsuri de securitate care până la urmă sunt în favoarea festivalierilor.

Stadionul a fremătat de multă, multă voie bună inspirată atât de costum cât și de playlistul, dj-ului bezea.

Dj-ul olandez, atât de mult iubit de fanii din România, Armin van Buuren a stat pe scenă aproape 5 ore, iar la finalul show-ului s-a închinat în semn de respect în fața participanților care au rămas până la ora 8
dimineața pe stadion și le-a spus în limba română “România, vă iubesc!”. La fel ca și anul trecut concertul s-a încheiat cu o sesiune foto cu fanii.

Mai este o zi…cu zâmbetul pe buze ne îndreptăm spre ultima zi UNTOLD 2017 dar și cu tristețe că distracția se termină astăzi.

Post a Comment