Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP

Untold 2018 – Ziua 3 și Ziua 4

Un nou capitol UNTOLD a luat final abia după orele 9 ale dimineții de luni. Și asta pentru că Armin Van Buuren a dus totul la următorul nivel și a mixat mai mult de 7 ore. În interviul acordat organizatorilor a declarat că nu lungește setul doar de amorul artei, ci in funcție de public, atmosferă și energie. Iar anul acesta a fost din plin. Armin e regele Untold 2018 și toată lumea deja știe asta.

Dar să dăm puțin rewind două zile. Sâmbătă a fost concertul Prodigy. Recunosc că nu îi vedeam în filmul Untold absolut deloc, a fost o mare surpriză pentru mine să aflu că sunt în line up. Dar concertul a fost unul exploziv și au livrat calitate. Chiar dacă nu e specificul lor un astfel de festival, oamenii au fost prezenți, conectați și au fost singurii din întreg festivalul care s-au întors la BIS. Probabil că nu e ultima dată când îi vedem pe băieți la Cluj. Nu s-au lăsat deloc mai prejos nici frații Dimitri Vegas & Like Mike, care sunt abonați la Untold în fiecare an. Au venit, au văzut, au cucerit (publicul). După cei doi, a intrat un alt vechi client Steve Aoki, care pe lângă spectacolul oferit, și-a răsfățat fanii cu deja celebra lui semnătură: 13 torturi aruncate în public :).

Despre ultima zi de Untold se poate spune doar că a fost demențială. Cei mai așteptați artiști ai zilei au fost Black Eyed Peas. Aceștia au ținut stadionul în priză, au cântat toate hiturile lor, au interacționat foarte mult cu lumea și și-au cerut inclusiv scuze pentru subestimarea festivalului. Cinste lor pentru sinceritate. Apogeul concertului “Where is the love” nu a dezamăgit pe nimeni. Un stadion întreg a scandat “Romania Romania Romania” din tot sufletul, iar momentele astea nu vor putea fi uitate niciodată. Mulțumim BEP pentru tot.

Regele recunoscut al Untold, ARMIN VAN BUUREN, care a confirmat că va fi prezent și la anul,  a închis o nouă ediție din 2018. Pot declara cu mâna pe inimă ca anul acesta festivalul a fost locul unde trebuia să fii prezent. Untold 2018 a fost de neratat, s-a aflat pe buzele tuturor și nu mă precipit când vă zic că primele abonamente pentru 2019 se vor vinde ca pâinea caldă.

 90.000 de participanti au călcat pragul zilei 4 iar în total traficul a fost de peste 355.000.  Să ne fie de bine și ne vedem la anul !

 

Post a Comment