Târgu Mureş
15 Jul, Monday
30° C
TOP

Untold 2018 – Ziua 2 – Jason Derulo & Kygo

Înainte de a ajunge la cele mai așteptate concerte ale serii, am ales să fac o nouă plimbare prin zona festivalului, să surprind atmosfera, oamenii, vibe-ul. Din nou foarte mulți oameni, iar interesantă mi se pare plaja de vârstă, de la parinți cu copii mici (3/4 ani) la adolescenți de 15/16 ani până la adulți în toată firea de 50 +, toți adunați în același loc. Acesta e specificul Untold în definitiv, că se adresează tuturor, nu neapărat unei nișe. Cum scriam și ieri, îmi place că anul acesta gama de activități și zona de relaxare sunt foarte bogate și servesc tuturor gusturilor.

Spre seară am grăbit pașii spre cele mai promițătoare concerte : Jason Derulo și Kygo. Ambele au bucurat publicul și au umplut stadionul, dar Kygo a depășit așteptările. Numărul lui a fost unul bine construit și a generat multă multă multă energie. Personal am așteptat piesa lui feat Selena Gomez “It ain’t me”... și așteptarea a meritat :). Bun setlist Kygo. Mai vreau 🙂

Ultimele ore ale zilei 2, până spre dimineață le-am petrecut la scena Daydreaming sponsorizată de KAUFLAND. La scena respectivă am sentimentul că se adună toți cei care vor să lase grijile în urmă și să danseze până dimineață. Pentru că atunci se oprește muzică doar, mult după răsăritul soarelui.

Eu nu am rezistat decât până la ora 5. Urmează încă două zile. Aștept să văd ce mai au de oferit :).

 

Post a Comment