17 Jun, Monday
0° C
TOP

Untold 2019 – Ziua 1

Am revenit pe tărâmul Untold cu amintirea edițiilor trecute în minte și așteptări deja formate. Nu credeam că mă mai poate surprinde cu ceva acest festival, dar m-am înșelat :). Deși e doar ziua 1, pot spune deschis că Untold a trecut la nivelul următor și asta le face clar cinste.

În primul rând organizarea mi s-a părut că excelează, totul a mers lin și parcă toată lumea știa ce are de făcut. Semnalizarea în întreg festivalul i-ar face geloși chiar și pe japonezi și e foarte greu să te trezești încurcat sau să nu găsești ce cauți.

Plus că aplicația de anul acesta arată și se comportă tare tare bine.

Aseară am reușit să îl văd pe James Arthur, pentru care personal am o slăbiciune, iar el cu vocea lui puternică a reușit să mă facă să fiu 100% acolo în moment, în spectacolul lui. Și-a pus sufletul pe tavă și noi l-am primit cu bucurie 🙂 .

Am reușit în câteva ore să ne plimbăm prin festival și să constat că activările și ele sunt mai ridicate calitativ și că tot festivalul are o temă unison: tăram magic. Am trecut pe lânga Dragonul lui Daenerys, pe lângă leagăne desprinse din vis, prin colțuri mici cochete care pur și simplu te furau, am fost înconjurați de spiriduși, zâne care se plimbă non stop prin festival, iar pentru prima dată am uitat că sunt în parcul din Cluj. Scenele mici împrăștiate pe tot tărâmul festivalului respectă și ele tema iar atmosfera din interior e una curat fermecată. Am intrat în povestea Untold și 4 zile nu am cum să mai ies de acolo :).

Am să mă opresc cu impresiile primei zile aici; vă mai anunț doar că în prima zi au intrat în festival aprox 90.000 de oameni. Sunt curioasă ce mai urmează.

Daca ar fi să caracterizez în câteva hastaguri primele impresii de Untold 2019, acestea ar fi: #bigger #better #magical.

Post a Comment