Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
13° C
TOP

Untold Festival – ziua 1 si 2

Am ajuns si noi fetele de la outinmures la mult promovatul, dezbatutul si de ce nu asteptatul Untold Festival.

Prima zi de festival a inceput mai greu decat ne asteptam, pana ne-am dezmeticit de unde trebuie sa ne ridicam bratatile de acces. Astfel ca cel mai dorit concert, cel al lui Tom Odell, aproape se incheia cand am pasit noi in incinta. Restul serii l-am petrecut studiind imprejurmile, pentru a ne acomoda cu festivalul si a surprinde impresiile publicului. Desi e in mijlocul orasului, pe mine nu ma incurca deloc.

DSC_0213

E suficient spatiu verde pentru toata lumea, poti oricand sa te asezi pe iarba si sa iei o pauza, ca la orice alt festival. Mi se pare ca organizatorii au facut tot ce au putut pentru a asigura publicului conditiile unei experiente reusite, lor prea multe nu am ce sa le reprosez. Din designul festivalului nu lipsesc hamcele care sunt cu nemiluita, colturi retrase cu paleti de fan, lumini in copaci , fluturasi, hinti foarte frumos accesorizate cu floricele, bancute facute din paleti si altele.

Prima seara nu a fost foarte energica, poate si pentru ca era joi, dar totusi a vibrat putin la concertul lui Dimiti Vegas si Like Mike. Desi nu am ajuns la Gramatik am auzit doar ca a fost cel mai hot moment al serii. Prima seara noi am rupt usile la ora 1, pentru ca a doua zi incepea dis de dimineata.
DSC_0200

Ziua 2 am reusit sa prindem mai multe concerte si sa intelegem mai bine atmosfera. Eram usor apatica la startul zilei, dar totul s-a rezolvat cand am gasit un mic coltisor de rai, care m-a adus inapoi intr-o zona super buna si mi-a dat energie de petrecere pana la 5 dimineata. Zona mea preferara de la festival e zona cu multe hinti unde un tip pune muzica usor indiana cumva de relaxare. Rata de succes este de 100%. Abia astept azi sa ajung iar acolo.

Despre concerte, amintesc aici show-ul Subcarpati, care a scos din public tot patriotismul. Eram inundati de urlete Romania, Romania, Romania. Subcarpati au un public iubitor, pe care nu i-a dezamagit nici de asta data.

Concertul cel mai asteptat si cel mai aclamat a fost Avicii, concert care admit ca a fost cel mai bun de pana acum. Energia a fost molipsitoare si astfel ca peste 40.000 de mii e oameni au fredonat la unison Heeei Brother!!!! Combinatia de joc grandios de lumini , artificii explozive si sonorizarea impecabila caracterizeaza show-ul Avicii.

Personal am o singura nemultumire: piesa de la finalul concertului care trebuia sa fie mega super awesome “Wake me up”, piesa care trebuia sa fie a publicului si care trebuia lasat sa fredoneze din toti plamanii, a fost acoperita de un mare foc de artificii, care a acaparat tooooata, da toata piesa. In loc sa auzim in cor “So wake me up when it’s all over…when I’m wiser, when I’m older” am beneficiat de tssss pfffff,  bum, bum, bum. Dupa care Avicii si-a luat sculele si cu un “Multumesc Romania” s-a retras in culise.DSC_0468

Asa am inchis noi ziua 2. Imediat ne pregatim sa pornim spre festival unde Tinie Tempah ne va rasfata cu “Written in the Stars”. Sper sa aiba un concert cel putin la fel de reusit ca cel de la Peninsula din 2012.

Mai multe poze gasiti la noi pe facebook.

 

Comments (5)

 • Peti

  Cum își permite un portal de știri și informație să nu utilizeze diacritice? Come on!

  reply
  • Peti

   + ortografie… măcar numele lui Tinie Tempah să fie corect.

   reply
  • Paula

   Pana una alta ne-am revizuit politica si acum scriem cu diacritice 🙂
   Speram sa ne urmaresti mai cu placere de acum inainte

   reply

Post a Comment