Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
34° C
TOP

Comments (13)

 • greeder

  Thanks for completing this survey.
  Now create your own—it’s free, quick & easy! 🙂

  reply
 • Asa ca si o idee. Nu cred ca este ok sa te oblige sa alegi la fiecare locatie o nota. De exemplu daca eu nu am fost in restaurantul x, ce nota sa ii dau? Cel mai bun? Poate e de cacao. Cel mai slab? Poate e cel mai bun.

  Habar nu am unde e carciuma respectiva in Reghin, dar totusi trebuia sa ii dau o nota….

  reply
  • Paula

   Eu daca nu am fost la un local, nu am dat nici o bifa. Am sarit-o. SI ai aceasta optiune pt ca esti constrans sa dai minim un nr de bife pt a trece mai departe.

   reply
 • Sa fura votul? Hm…. Cam neprofesional din partea lor. Si daca reuseste ce face? Se urca mandru pe podium?

  reply
 • vlad

  Salutare,
  tocmai ce am terminat de votat, veste buna: am fost prin 90% din ele si am reusit sa imi dau cu parerea despre ale in mod obiectiv. Din pacate am fost neplacut surprins ca pizzeria Tranzit nu a intrat printre nominalizati, parerea mea este ca la ei si la Country este cea mai buna pizza din oras(dupa gustul meu).
  Numa de bine si fie sa castige cel mai bun

  reply
 • da …. pai am facut o saptamana de nominalizari. crede-ma pe cuvant ca oricat as sta sa scriu liste tot nu-mi vin toate in minte. cea mai simpla greseala e ca am uitat sa pun old city la pub-uri :)). deaia am facut nominalizarile… ca fiecare sa spuna ce are pe suflet. in fiecare zi a fost sharuit pe fb , a fost am cerut oamenilor sa se implice. acum tine de fiecare… e tardiv.
  data viitoare 😀

  reply
 • george_m

  Cica’ Old Shitty Pub e club, conform sondajului realizat de “creierele” ‘Nnegrite din echipa Out in Mures…Dragii mei, ne-ati aratat inca o data ca sunteti “pe dinafara in Mures”…

  reply

Post a Comment