Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
6° C
TOP

Zilele Jocurilor – a ajuns la ediția a 5-a

Am participat la Zilele Jocurilor încă de la prima ediție care a fost organizată la Casa de Cultură a studenților și pot să apreciez obiectiv faptul că evenimentul a crescut organic ajungând să fie cel mai mare festival dedicat jocurilor de societate din România.

Ediția de anul acesta, care e una aniversară, va avea loc în cea mai frumoasă clădire din oraș și anume la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș, situat în centrul orașului, în perioada 1-3 noiembrie 2019. Orarul este de vineri de la ora 10.00 până duminică la ora 17.00.

Timp de trei zile Tîrgu Mureș se transformă în capitala jocurilor de societate din România, oferta de jocuri disponibile fiind cea mai mare din țară. Unul din motivele pentru care vin oamenii la Zilele jocurilor este că nu trebuie să stea să citească singuri regulamentele, poți veni doar să te joci, găsești tot timpul pe cineva săritor să-ți explice.

Zilele jocurilor este dovada vie că pasiunea stă la baza succesului.
Felicitari Mihai și întregii echipe Zilele Jocurilor.

Recomand acest eveniment absoulut oricui, pentru că evenimentul se adresează tuturor, gama de jocuri fiind foarte variată iar voluntarii extrem de prietenoși și săritori.

Post a Comment