Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Campania colecteaza selectiv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Evident aceasta postare se refera  la copiii de 9-10 ani iar printre cititorii nostri am putut observa ca exista doar cu mintea si sufletul. Dar am alte curiozităţi şi am zis să o dau cotită.

De principiu Ecorom Amblaje e ceva companie care printre altele  se ocupă cu reciclarea selectivă iar acum de toamnă au o campanie cu autobuz care se plimbă prin ţară şi în care copiii de 9-10 ani se pot juca super fain şi învăţa lucruri despre colectarea selectivă a deşeurilor. Campania se numeşte Laboratul Verde al Reciclării. V-aş fi pus şi un filmuleţ de prezentare dar conţine politicieni şi nu am vrea să fim acuzaţi că facem campanie electorala cuiva când de fapt aici e doar anticampanie împotriva tuturor.

Ideea e ca mâine pe 20 noiembrie la ora 10.30  Laboratorul Verde va fi în Tg Mureş la Gimnaziul Alexandru Ioan Cuza pe strada Bărăganului nr 2b.  Acum vine şi întrebarea mea… Asta e şcoala 8 din Unirii?

În altă ordine de idei fiind o campanie pentru o copii o susţinem şi dorim să vă anunţăm că şi alţi bloggeri locali se pot implica detaliile le găsiţi la chinezu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *