Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
32° C
TOP

Cea mai bună ofertă de credit de refinanţare

Stiţi voi că v-am zis că am zis ca vreau ajutorul vostru că m-am implicat în campania celor de la BCR cu creditul de Refinanţare. Acuma deşi mă pricep eu aşa la chestii economice sincer vă spun că  abia am început să ma interesez despre cum poţi contracta Credite. Culmea chiar la BCR…. Dar am stat o săptămână ca să citesc impresii , să văd cum e primită de alții şi aşa mai departe. Că vorba aia, dacă nu te pricepi învaţă de la alţii.

Ideea e că într-adevăr există acum o ofertă foarte bună. Aproape toate comisioanele zero. Ceea ce pentru cei care au credite la mai multe bănci sau rate prea mari la credite contractate când economia era mult mai ok reprezintă o soluţie.  Mulţi zic că pentru perioada aceasta de o lună e cea mai bună ofertă. De departe… Normal că fiind o ofertă e limitată în timp şi din ce citesc pe site se încheie pe 15 iulie.

Acum ce trebuie să ştiţi e că la fiecare chestie bună apar şi o mulţime de gică contra care sunt anti orice. Ideea ar fi să vă documentaţi de la oameni care se pricep la acest domeniu. Că nici eu nu scriu despre credite chestiuni tehnice pentru că nu ma pricep.Pentru cei care vreţi să înţelegeţi ce înseamnă oferta de refinanţare explicată cu amănunte vi-l recomand pe Domnul Laurenţiu. El a avut priceperea şi răbdarea să ne explice ce înseamnă acest credit, ce presupune , de ce este mai bună oferta decât la alte bănci.Desigur  Ca să înțelegeți cum e treaba cu Dobânda mergeți la changer el vă explică care sunt costurile când contractați un credit de refinanțare. După ce ați citit aceste articole mergeți acasă și luați o decizie care o considerați oportună. Sfătuiț-i și pe cei care caută să refinanțeze credite să se intereseze si să se documenteze despre ce presupune acest lucru.

Personal m-a convins şi dacă aş avea nevoie de aşa ceva sigur la BCR aş apela. Bine sunt subiectiv oarecum pentru că eu oricum lucrez la firmă mai mult cu BCR-ul şi deşi am încercat să schimb de 1000 de ori banca, căutând o eficientizare de costuri, n-am reuşit. Aşa că tot cu ei rămân…

Şi vă recomand şi vouă doar  dacă aveţi nevoie de Credit de Refinanţare aceasta să fie una din primele opţiuni care le luaţi în calcul pentru că :

 • Au costuri de transfer zero
 • comision de analiză zero
 • asigurarea imobilului gratuit (în funcţie de tipul creditului)
 • posibilitatea de a mandata banca sa efectueze o serie de operatiuni de preluare a creditului de la banca finantatoare in numele clientului:acord de grevare cu alte sarcini

 

Vezi şi Calculatorul de rate la Refinanţare BCR

Campania este susţinuta de Revista Biz şi  Blogal Initiative şi este prima campanie desfăşurată de BCR pentru bloguri mici şi mijlocii.

Comments (2)

 • Servus

  Multumesc mult pentru recomandare. Abia acum am vazut si nici nu mi-a intrat trackback. Nu stiu de ce.

  Mersi

  reply
 • Catalin

  Din punctul meu de vedere si cei de la ING au o politica orientata spre client, au si o campanie dragutza pentru “oameni mari”.
  Oameni mari, in opinia lor si a campaniei fiind persoanele normale.
  Este o o optiune care merita luata in calcul.
  Bafta!

  reply

Post a Comment