17 Jun, Monday
0° C
TOP

No si ce faceti de Rev?

Nu că mă interesează foarte tare deocamdată dar  având în vedere că cea mai pregnantă întrebare zilele acestea e ” Ce faci de Rev?” am zis să fiu mai deosebit şi să vă întreb acelaşi lucru dar pe Blog , din categoria #firstworldproblems.Bine, dacă eşti troll adevărat ai putea da un răspuns sincer: Respir, fluier, tai lemne etc.

Adevărul e că oricum sunt curios pe unde vă petreceţi revelionul mai ales cei care mergeţi în localuri, pensiuni, hoteluri mureşene…. nu de alta dar sunt curios dacă e la fel de boring ca în fiecare an: Meniu  cu gordon bleu, piept de pui cu susan, chiftelute… Dacă e de fiţă aveţi şi ceva peşte dacă nu … sarmale plus o sticla de vin de persoană. Petreceri de-alea adevărate nu face nimeni? doar chefuri pentru azile de bătrâni….. Evident entertainment-ul va fi asigurat de formaţii de renume Safir 458, Lenuţa şi Ion Acaprii de la Ansamblul folcloric Cucuieţii din deal sau mai stiu eu Dj DeTeZbaţi ca Molusca….

Cine dă cel mai complet răspuns cu ce face de Rev , unde , cu cine şi evident cu meniul sau doar punctele forte ale meniului primeşte din partea noastră un pachet de Sincere Felicitări că să aibă în noul An şi să-i ajungă până la 1 mai.

 

Aşadar unde vă petreceţi Sfârşitul Lumii aka ultimul revelion din viata voastră?

Pachetele cu Sincere Felicitări sunt creaţia Daily Cotcodac de unde fur zilnic idei amuzante. Nu mi-e ruşine şi o să mai fac… :). poza am furat-o de aici!

 

PS: pe poza scrie cam asa The End is Near! dar evident pentru ca nu stim sa folosim noua tema nu exista si varianta mare a pozei 🙂

Comments (5)

reply
  • Eu ma duc in centrul Londrei 😀

    reply
  • Anon

    Noi in mures mancam “chiftele” nu chiftelute. Numa oltenii imputiti mananca chiftelute si mititei si alti cacatei si căcătuțe …

    reply
  • Post a Comment