Restaurantul Gala – Locatia
Sunt al naibii de cârcotitor de felul meu. Că aşa-s eu…
După două păreri diametral opuse cu acest restaurant mie nu mi s-a parut foarte corect… să lăsam treaba între două ape.Aşa că exact în ultima vineri înainte de concediu m-am dus la gala cu un prieten să mâncăm şi să avem nişte discuţii. o să vă fac un rezumat cu chestii bune şi rele… ce le-am găsit pe acolo.
Părţi bune:
- meniul zilei e meniul zilei. au meniuri permanente şi meniuri variabile. ai de unde sa alegi etc… fain
- imi plac tacâmurile. nice
- Mâncarea e bună. deci chiar nu am nimic de obiectat la gust.
si aici s-a terminat cu partea bună
Chestii naşpa:
- Cum să intru în restaurant şi în mijlocul restaurantului să mă picure în cap? Cum? aloo eu pot să înţeleg că acoperişul e naşpa şi că n-ai cum să-l faci(sau nu vrei că nu-i al tău) dar alo nenea managerul pune un semn în atenţie wet floor orice, nu să mă plimb eu prin restaurant şi să ma picure în cap.
- cu o singură ospătară nu faci treabă…. la toată sala aia era o singură tipă… eu înţeleg că economie că e criză că bla bla dar fă cumva să fie măcar doi.
mai schimbaţi uleiul în care se prăjesc cartofii …. că ies negri cica era boia… apai la gust n-am simtit-o şi să mă anunţe şi pe mine cineva ca să nu scriu că-s cartoii aiurea. Cât despre porţii la felul 2 sunt mici. bine a zis leneşu prima dată şi mi s-a parut mie suspect că brusc s-au remediat porţiile.
Noi când facem review-uri nu le facem ca să o ducem noi mai bine şi ca să ne dea de mâncat şi de băut pe gratis unu şi altu. Noi plătim ce consumăm şi nu ne trebuie favoruri… Ideea e să îmbunătăţim condiţiile pentru toţi clienţii nu doar pentru cei 4 autori de la outinmures.ro . Şi nu umblaţi cu şmecherii că vă prindem… pe toţi nu ne cunoaşteţi şi avem metode să aflăm când umblaţi cu cioara vopsită. Au încercat şi alţii…
Deocamdată Gala pentru mine e o mare dezamăgire mai ales pentru că au încercat să ne prostească că au schimbat lucrurile… asta e. Eu nu-l recomand ca locaţie. Degeaba ai mâncare bună dacă ai servicii naşpa şi viceversa. Lucrurile astea merg mână în mână.
Dar cred că e un trend General în mureş. În ultimul an…. nu pot zice că mai e vreun loc cu servicii de 5 stele… nici măcar Tempo…
VIRGIL FLOREA
Hai sa carcotim :
Stimate domn Mihai,
1 .DACA a-ti fi avut “inca” o pereche de ochelari pe nas ai fu vazut ca deasupra restaurantului se executa lucrari de izolatie din cauza carora ….se va repara tavanul dupa……oricum una dintre pozele Dumneavoastra are o raza de soare pe ea …mie greu sa cred ca picura un acea zi din tavan pentru a fi necesar un “wet floor”…
2.Ospatara era singura pentru ca nici nu este nevoie de mai mult ..apropo nu ati zis nimic de timpi de servire ..a intarziat mancarea cumva ??
3.Chiar si din poza Dumneavoastra cartofii nu arata negri…daca sunte-ti un asa mare critic probabil va ramas impregnat in memorie faptul ca la fiecare restaurant difera mancarea (chiar si cartofii prajiti..uauu surpriza !!)
In ceea ce priveste inducerea in eroare (sau prostitul pe intelesul DV)sunte-ti grav “pe langa ” nu am incercat sa facem asta niciodata asta deoarece suntem constienti de faptul ca aceste chestii ies la iveala mai devreme sau mai tarziu …plus comentariile precedente vis-a-vis de meniul zilei au fost facute despre catering si nicidecum despre locatie …farfuriile nu vi s-au parut cam mari ?desertul nu vi s-a parut diferit ?…120-150 meniuri in sala /saptamana + 400-450 meniuri la catering /sapatamana in aceasta perioada va spune ceva ?basca mesele organizate 1-2/saptamana ?
Concluzia :hai sa carcotim poate om prinde si noi ceva ..exact ceea ce specificati Dumneavoastra ca platiti si nu aveti nevoie de favoruri poate suna si ceva de genul “sa batem saua sa priceapa calul “…pentru orice informatii legate de restaurant si serviciile de catering prestate va stau la dispozitie la nr de telefon 0732500215.
Bafta la carcotit…poate ,poate
mihai
puteti zice ce vreti pe mine m-a picurat exact in cap, oi fi eu mai ghinionist. ca vroiam sa ma pun mai in spatele salii. nu a fost problema cu intarziatul mancarii doar ca saraca a uitat de vreo 2 ori ce i-am cerut. pozele sunt facute cu telefonul ca daca scot aparat foto in local sar toti in sus ca ei nu vor poze. 😛
cat despre local pana nu o sa avem o confirmare clara ca lucrurile s-au schimbat nu mai scriem. in general cand ajuntem la o concluzie clara… nu mai scriem despre local. a se vedea select boutique de exemplu sau majoritatea review-urilor. daca avem o imagine proasta prima data incercam de doua trei ori poate gasim ceva bun. nici macar nu am promovat articolul pentru ca deja mi-e groaza sa mai scriu articole negative. intru in restaurant si ma picura in cap… pe bune acuma? unde ati mai patit de-astea… cat despre mancare la catering nu ma plang sunt servicii ok, mancarea e putina si buna. am zis-o… desi as prefera sa dau 2 lei in plus si sa fie mancare mai multa. dar ce facem cu restaurantul?
iar despre faptul ca va legati de defectul meu de vedere pe care-l corectez cu ochelari… that`s lame. ca si cum v-as critica restaurantul ca fiind prost pentru ca nu stiti sa scrieti :))
PS: nu facem colaborari cu localuri despre care au review-uri negative in caz ca asta credeti 😛
VIRGIL FLOREA
Deci …nu vrem polemica desi este constructiva cateodata …inteleg ca sunte-ti foarte deranjat de picatura de apa care v-a cazut in cap ..ok…NE CEREM SCUZE ..sincere …ce putem face cand primaria ne tine cu plafonul decopertat de cateva luni bune ????.
dar in ceea ce priveste restul chestiilor “naspa” permiteti-mi sa va spun ca sunteti subiectiv …serviciile lasa de dorit peste tot in oras ,din pacate astia sunt ,cu astia defilam ,,,sa nu crede-ti ca pe mine nu ma deranjeaza ,ziceti-mi si mie unde sunt servicii in Tg-Mures macar de 4 stele ??nu vreau sa ma scuz ,…
meniul zilei cantareste in felul urmator:ciorba 350-400g,felul II ,carne 100g,garnitura 200,salata 150g ,2 chifle 100g,desert 40-50g..aproximativ 1 kg …la 12 lei eu zic ca e o superafacere …din pacate la concurenta existenta la meniul zilei orice majorare de pret te impinge in prapastie chiar daca maresti in acelasi timp cantitatea…am verificat si cartofii Dumneavoastra ,erau condimentati cu boia ,fapt pentru care erau mai inchisi la culoare … uleiul folosit in exces confera si un gust de ranced…nu cred ca a fost cazul..
Dupa 1 noiembrie,pana cand sper sa renovam si noi putin va asteptam chiar si cu aparatul foto sa va schimbam opinia …
O zi buna ,
Gala
horatiu
Domnilor, cearta asta incepe sa ma enerveze. tot asa cum m-au enervat pickhamerele care bocaneau joi la doi (nu sunt poet, asa a fost). Dar nu am intrat la restaurant pt. liniste sau aer conditionat. Am intrat sa maninc iar mancarea a fost excelenta, chiar de 10. Si ciorba si gratarul si cartofii si salata. Sigur la servire se mai poate lucra si nu ma refer la timpul de servire (apropo eram doar noi doi singuri in sala). Si sa nu uit: usa de la intrare!!!
Per ansamblu e un local OK sa servesti masa. Dar d-le Virgil, sa te simti bine inseamna un pic mai mult.
virgil
Horatiu…perfect de acord…sa te simti bine presupune ceva si sa servesti meniul zilei altceva…apreciez comentariul …nu am inteles ce e cu usa ?
mihai
no acuma fiecare cu ritualul lui la masa… dar noi astia profanii pentru care a lua masa e o placere si o bucurie ce facem? ar fi un concept de marketing super tare atunci cand faci renovari la un local si nu vrei sa inchizi sa servesti masa pe santier. eventual meniuri adaptate cu zacusca si slaninuta. foarte tare… dar să stim si noi 😛 eu asta zic…
Laci
Las ca ma duc si eu intr-o zi sa verific restaurantul ca oricum ma pregatesc de ceva vreme 😉
Nucu
Mihai , mi se pare mie sau tu aproape tot timpul cumperi gratar si cartofi prajiti? Cred ca e al n-ulea review cand vad ca manaci aceeasi chestie. Nu ar strica sa iti diversifici meniul, poate sa intrebi si de anumite specialitati ale restaurantului , “chef’s recommendation”. PS: respect pentru site-ul vostru si curajul de a nu iti face tot timpul prieteni.
mihai
pai eu nu vad ce e rau in asta. mananc si chestii mai ciudate … dar e greu sa evaluezi o maduva de os de exemplu. majoritatea nu au… iar cand ma duc prima data scriu despre servicii mai mult decat despre specialitati. iar in al treilea rand daca de exemplu imi da piep de rata cu menta si miere s-ar putea sa nu-mi placa si n-am lucrat nimic desi pentru felul respectiv s-ar putea sa fie foarte bun. pe viitor vreau sa merg cu oameni care se pricep sa guste mancarea si sa facem review-uri asa. deocamdata nu prea gasesc oameni care sa nu lucreze intr-un restaurant deja din Mures. daca te intereseaza si te pricepi… chiar sunt deschis la colaborare in sensul asta.
de-asta n-am abordat hotelurile mari din oras in primul rand… ca eu sunt mai traditionalist si mananc de placere nu as a job :)).