Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Teatru de cafenea – Talharul bun la suflet

Anul trecut, pe la finalul primaverii, actorii din anul III ai UAT-ului au pregatit cate o monodrama (pe post de examen, daca nu ma insel) pe care au jucat-o fiecare in localuri, teatre, etc.

Eu am vazut trei dintre ele – 2 in J’ai Bistrot, una la Teatrul Scena. Toate trei deosebite, dar una excelenta pentru o zi in care vrei sa te retragi intr-o cafenea linistita, sa uiti de lume si sa razi fara oprire – Talharul bun la suflet.
Piesa, in regia lui Laurentiu Blaga, reuseste sa iti aduca zambetul pe buze cu ajutorul unui “talhar” ce trece prin tot felul de intamplari mai mult sau mai putin bizare, iar jocul actoricesc a lui Adelin Ilie se potriveste la fix cu personajul, care isi pune viata pe tava in fata publicului, la o bere.
Asadar, daca v-am facut curiosi, in Saga, duminica, 17 martie, de la orele 19.00 se joaca piesa Talharul bun la suflet. intrarea este libera, iar eu recomand cu drag sa va destindeti cu o istorisire haioasa.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *