Targu-Mures
19 Mar, Tuesday
9° C
TOP

TEROARE la Teatrul Național

Teroare – Vinovat sau nevinovat?

Bobi Pricop ne aduce un nou spectacol în Sala Mare a Teatrului Național Tg. Mureș – TEROARE, de Ferdinand von Schirach, traducerea Ciprian Marinescu, scenografia Nikola Toromanov. Din distribuția spectacolului fac parte: Monica RisteaTheo MartonRichard BalintElena PureaMihai CrăciunAle ȚifreaLaura Mihalache și Ștefan Mura.

Avionul de pasageri LH 2047, cu 164 de pasageri la bord, este deturnat de un terorist către un stadion cu 70.000 de oameni. Pilotul de vânătoare Lars Koch încalcă ordinul superiorului său și doboară avionul, pentru a-i salva pe spectatorii aflați pe stadion. Ar trebui el condamnat pentru crimă?

Pe 3 noiembrie, scena teatrului va deveni tribunal, iar publicul vor deveni jurații unui caz unic în istorie – pe baza votului lor se va decide dacă Lars Koch merită să fie eliberat sau condamnat. Rezultatele vor fi apoi publicate pe site-ul terror.theater, o inițiativă foarte interesantă care studiază atitudinile spectatorilor din diferite colțuri ale lumii față de lege – sau nerespectarea ei în cazuri extreme.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului – de marți până vineri între orele 9:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau pe www.biletmaster.ro

Vizionare plăcută! 🙂

Fb event

Post a Comment