Târgu Mureş
25 Feb, Sunday
9° C
TOP

CareToPets

Sunt jumătatea noastră, cei mai buni și fideli prieteni, cei care ne așteaptă, de fiecare dată, cu mare nerăbdare să ajungem acasă, sunt cei care vor și merită toată atenția și dragostea noastră!

Da, vorbesc despre animalele de companie, vorbesc despre câini și pisici, canari, papagali, reptile, veverițe și așa mai departe! 😀

Și pentru că, sigur, ați întâmpinat până acum această problemă, eu una am avut această problemă cu pisica mea, iată că cineva s-a gândit să vă vină în ajutor și eu, personal, susțin și consider că este de foarte mare ajutor pentru stăpânii animalelor de companie de pretutindeni!

CareToPets

este  noua platformă de pet sitting din România. Aceasta își dorește să ușureze viața stăpânilor de animale, punându-i în legătură cu pet sitteri care să aibă grijă de prietenii lor necuvântători atunci când aceștia sunt plecați de acasă. Pe lângă serviciile de pet sitting, CareToPets vine în ajutorul iubitorilor de animale oferind acestora parteneriate cu clinici veterinare, saloane canine, dar și informații despre îngrijirea animăluțelor.

Cine sunt acești pet sitteri?

Fondatoarele au gândit un serviciu de încredere, prin care animăluțele sunt ferite de singurătatea hotelurilor pentru animalele de companie. Pet sitterii sunt doar persoane cu experiență, atât părinți de animăluțe, cât și medici veterinari sau persoane care lucrează ca voluntari în adăposturi.

Având peste 120 profile riguros selectate, platforma CareToPets, acoperă marile orașe din România: Bucuresti, Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Iași, Sibiu, Timișoara, Brașov, Pitești, Reghin, Oradea, Reșița, Constanța.

Ce servicii oferă CareToPets?

  • plimbare câini pe timp de zi,
  • cazare pe durata concediului,
  • vizite acasă pentru hrănire
  • atenție sau cazare pe timpul zilei.

Pentru a beneficia de aceste servicii, utilizatorii platformei vizualizează profilele, îl aleg pe cel mai convenabil și fac o cerere de rezervare. Ulterior, pet sitterul poate confirma sau nu rezervarea în funcție de disponibilitatea sa. Prețurile sunt setate de pet sitter, iar acestea pot varia între 15-50ron/zi, însă pot fi negociate.

Am pus bazele acestei platforme din dragoste pentru animale. Ca și mine, mulți oameni duc un stil de viață activ și totuși animăluțele fac parte din viața lor. În momentul în care suntem nevoiți să părăsim căminul pentru o perioadă mai lungă de timp, este important pentru prietenii noștri pufoși să nu se simtă abandonați în cuști în hotelurile pentru animale. Astfel, atenția unei persoane care să îi ofere grijă și iubire este necesară, nu este nevoie de multă pregătire ci doar de implicare și dragoste pentru animale. Pe afară pet sitting-ul este la fel de cunoscut ca și baby sitting-ul, iar platforma CareTo Pets este varianta salvatoare pentru iubitorii de animale.

Claudia Goga, fondatoare CareToPets.ro

CareToPets vă înțelege nevoile și dorește să vă ușureze viața. Făcând legătura cu pet sitteri care vă respectă și iubesc prietenii necuvântători, misiunea lor este de a vă ajuta să vă bucurați de vacanțe în timp ce animăluțele voastre primesc iubire și îngrijire. 😀

Ce faină e ideea!!! Bravo CareToPets, bravo Claudia Goga!!

P.S : Dacă vrei să devi membru, te poți înscrie aici!!

Post a Comment