Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

Tu ştii cum să faci bani pe internet?

În ultima vreme am observat doua tipuri de oameni ambele extreme: există unii , mulţi,  care vor să facă bani din Online şi nu ştiu cum sau au o idee şi nu le iese şi mai există alţii care nu cred că se pot face bani din Online. Aşa sunt cei mai mulţi. Restul, în numar foarte mic, gen cateva sute maxim o mie chiar câştiga bani din online: Blogging, ecommerce, advertising, web development, social media.

Pentru a veni în ajutorul acelora care vor să devolte afaceri online ADESCO organizează  la Tg Mureş pe 19 mai de la ora 09.00 , la Hotel ArenaOnline Business Ideas” o  conferinţă despre antreprenoriat online, marketing online şi multe alte tool-uri necesare dezvoltării unui business online.  Evident vor fi speakeri din domeniu, dintre care îl menţionez pe Călin Biriş de la Trilulilu sau Ciprian Stavar şi binenţeles nelipsiţii reprezentanţi ai marilor companii din Domeniu gen  Microsoft sau Epayment.

Personal cred că voi face tot posibilul să ajung pe acolo măcar pentru scurt timp…. că sunt prins de examene zilele astea.

Este cineva interesat?

 

Înscrierea se face aici site-ul evenimentului este http://business-conference.ro/

Comments (3)

  • Me me me. Fac cumva sa fiu si eu acolo.

    reply
  • Omu'

    Si totusi, la ce ora?

    reply

Post a Comment