Târgu Mureş
17 Jun, Monday
16° C
TOP

Review pescuit Voivodeni…

Am fost si la Voivodeni la Pescuit, cu ocazia concursului de pescuit organizat de Casa de Cultura a studentilor. Au fost părţi bune şi rele…

Concursul în esenţa lui a fost un fel de bătaie de joc , pentru că de fapt n-a fost concurs. A fost o ieşire la pescuit  cu premii.  O grămadă de proşti care n-au treaba cu pescuitul…  gălăgie şi organizarea concursului de ghips.

Oricum n-aveam mari pretenţii aşa că nu m-a deranjat concursul….

În schimb mi-a plăcut lacul de la Voivodeni. Pe lângă faptul că e oarecum izolat e populat cu crap , caras şi Clean. Mult Clean…. şi mare. Ma gandesc ca ar merge o partida foarte faină cu voblere si rotative . Am văzut şi crapi prinşi majoritatea până într-un kilogram dar şi unul mare ratat de nişte pescari neexperimentaţi.

Noi cum am pescuit la plută , aveam mici şanse sa prindem crap… am prins doar clean, am nădit cu nada Benzar mix crap caras roşu amestecat cu Benzar Turbo Mix crap caras Căpşună si vreo 150 de grame de viermuşi. Răspunsul a fost tîrziu după cam 40 de minute de la nădire.   Capturile au fost mici şi puţine dar pe vremea care am prins-o cu temperaturi sub 10 grade celsius, cu vânt puternic şi o ploaie ca de toamnă de noiembrie, nu puteam avea mari aşteptări.

Oricum balta m-a impresionat prin activitatea cleanului, este mult şi mare. Eu o să încerc după ce dă căldura cu voblere şi rotative… cred că balta are mare potenţial.

taxa e 25 de lei pe zi.

Am făcut şi poze dar după ce mi-am luat cititor de card văd ca nu merge…. revin cît de curand cu poze.

Ca fapt divers eu am luat locul 3 la concurs 😛

Voi pe unde pescuiţi?

Comments (2)

  • Ca sa incerci la clean la rotativa/voblere, ar trebui sa te lase cu barca pe lac, e voie cu barca?

    Altfel e clar ca era un concurs de iesit la iarba verde, daca vrei concursuri reale, mergi la una organizata de profesionisti in domeniu (Energofish etc).

    Ar fi fain sa vedem poze, un link ceva?

    reply

Post a Comment