Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

Manichiură la salonul Elight

Am scris acum o perioadă despre tratamentul facial de care am beneficiat la salonul Elight (situau în pasajul de la Mureş Mall) şi cum m-am simţit eu de parcă am păşit în occident. După răsfăţul respectiv, am încercat o manichiură, despre care puteţi citi mai jos.

Unghiile unei fete sunt la fel de importante precum tenul sau întreţinerea părului. Sunt primele lucruri care se observă la o femeie şi e indicat să fie cele mai bine îngrijite. Deşi mult timp am ignorat lucrul acesta, mi-am propus să nu mă mai las descoperită şi cu unghiile nefăcute, e un fel de pariu făcut cu mine pe care sper să îl câştig :P.

Salonul de înfrumuseţare Elight are printre altele şi o măsuţă pentru manichiură şi pedichiură. Am optat doar pentru manichiură, dar de ţinut minte că nu e singurul serviciu disponibil. Domnişoara care s-a ocupat de mine execută manichiură clasică, dar şi aplicată cu gel, în funcţie de preferinţe. Eu sunt o conservatoare din fire, nu e de mirare că am ales să merg pe varianta clasică. Ce e însă ieşit din comun e culoarea pe care am ales-o, vişiniul din poză. Mi-a plăcut foarte mult în vitrină lacul respectiv şi asa am aflat că face parte din gama lacurilor KIKO, o marcă de lac pentru unghii ce nu se găseşte în comerţ la noi în România. Provine din Italia şi din păcate nici nu poate fi achiziţionat online. Aşa că dacă vreţi să vedeţi cum arată acest lac KIKO pe unghii trebuie neapărat să mergeţi la Elight Salon, sau să vă faceţi programare la nr de telefon 0728964771, pentru că e singurul loc din oraş unde îl găsiţi. Au fost achiziţionate direct din Italia şi opinia mea e că arată senzaţional.

Experienţa a fost una chiar draguţă, am simţit că se lucrează pe mine cu grijă şi îndemânare. Vreau doar un mic sfat să vă dau, celor interesate: puţină grijă cu unghiile nu strică. Eu m-am gândit să spăl nişte haine că doar ce se poate întâmpla…nu a fost cea mai bună decizie luată. Data viitoare am să ştiu. În rest sunt foarte mulţumită. Vă las în articol mai multe poze, să vă faceţi şi voi o părere cam cum arată măsuţa din cadrul salonului.

Vreau să mulţumesc încă o dată salonului dar şi Ramonei pentru tratament. Staţi pe fir pentru că urmează şi alte articole :).

Post a Comment