Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
6° C
TOP

Oferte Revelion 2015 Tîrgu Mureș!

V-ați făcut planuri pentru seara de revelion? Știți unde veți petrece? Dacă nu, vă facem noi câteva recomandări. Pretențioși sau nu, sigur veți găsi acel loc în care să petreceți bine și să treceți în noul an cu zâmbetul pe buze.

Precizez că această listă va fi completată imediat ce vom obține informații despre noi oferte! 🙂

Hotel Privo  pregătește și pentru acest sfârșit de an o petrecere strălucitoare! Pachetul acestei seri are prețul de 480 lei/persoană, accesați acest link pentru a afla detaliile.

Hotel President vă promite o petrecere incendiară pentru noaptea dintre ani! Restaurant Manadas, cu 250 locuri, va găzdui această petrecere. Prețul meniului serii de revelion este de 240 lei. Se anunță a fi o seară cu muzică pentru toate vârstele, tombolă și multe premii surpriză. Aflați detaliile ofertei aici!

Restaurantul Atrium vine și el cu o ofertă specială pentru seara trecerii în anul 2015! Fie că alegeți pachetul cu 195 lei/persoană sau pachetul special la 270 lei/persoană, muzica live, tombolele surpriză și divertismentul vor asigura o seară deosebită. Detalii și rezervări găsiți aici.

Un pachet special de revelion a pregătit și Hotelul Grand! O noapte ca-n filme vă promit aceștia! Au pregătit un pachet de 2 nopți  Pachet Revelion – Billion Star Hotel și pachetul Cină Revelion la prețul de 275 lei/persoană. Detalii despre pachetele promoționale găsiți accesând acest link.

Dacă vreți o altfel de petrecere, noaptea de revelion cu Porcii Zburători este cea potrivită! Bufet cu papa bun, muzică de dans, băuturi, surprize, oameni veseli și porci zzzzburători! Așa se anunță a fi Revelion 2015 la J’ai Bistrot! Revervați-vă locurile din timp și petreceți bine cu 50 lei/persoană.

Hamac te invită să treci în noul an alături de prietenii tăi, de ei și de Jay Gatsby!! Oferta lor de revelion este de 90 lei/persoană (60 lei pentru rezervările făcute până la data de 25 decembrie 2014 ). Detalii, informații și nr. de telefon pentru revervări găsiți aici.

Revelion 2015 la 44th Street cu open bar, bufet suedez, muzică bine aleasă pentru o petrecere memorabilă! Meniul este la prețul de 150 lei/persoană, pentru rezervări vă stă la dispoziție nr. de telefon 0758-310.286.

L’esquina-Restaurant&Lounge vă invită să petreceți alături de ei în noaptea dintre ani! Bufet suedez rece și cald, bufet de fructe și deserturi, open bar, tombolă și muzică bună, toate la prețul de 230 lei/persoană! Pentru detalii, informații despre oferte și revervări accesați link-ul.

Complexul turistic Darina Sâncraiu de Mureș vine cu 3 oferte de revelion! Pe lângă oferta cu 5 nopți all inclusiv (1.200 lei/persoană) și cea de 4 nopți all inclusiv (1.000 lei/persoană) care oferă pe lângă masa festivă și acces la spa, pescuit sportiv și mini grădină zoologică, Darina oferă la prețul de 190 lei/persoană masa festivă pentru revelionul 2015. Detaliile le găsiți aici!

Restaurant Aroma, Corunca sos. Sighișoarei nr. 398, organizează petrecere de revelion la prețul de 120 lei/persoană. Pentru a vedea meniul și pentru detalii legate de rezervări accesați link-ul.

Dublin Irish Pub vă invită să petreceți noaptea de revelion alături de ei, într-o atmosferă elegantă, cu bufet suedez, open bar, muzică bine selectată și focuri de artificii. Prețul Revelion 2015 la Dublin este de 260 lei/persoană. Detalii găsiți aici!

 

Revin cu completarea listei de oferte!

Stați cu ochii pe noi! 🙂

Comments (2)

  • Adi Pop

    La Multi Ani ! Revelionul l-am petrecut la Rest. Grand, unde am servit câteva specialități super bine pregătite si servite. A fost un meniu foarte pe placul nostru si o servire profi, doar la partea de muzica si petrecere un pic s-a simțit atmosfera petrecăreață, fiind noi mai pretențioși poate, dar in rest suntem foarte multumiți, complimente staffului. Adi Pop.

    reply

Post a Comment