Târgu Mureş
20 May, Monday
18° C
TOP

Out in Mediaş

No acuma să-mi permiteţi aroganţa dar eu dacă aud despre o chestie interesantă musai să mă duc. Şi dacă mă duc acolo nu stau în  mureş şi atunci despre ce să scriu?

Pe lângă faptul că am fost cu o gaşcă de moşi 2.0 că pentru internet eşti bătrân peste 35 de ani , m-am simţit extraordinar. Dar să nu pierd subiectul povestirii… am fost la Mediaş , ieri , la două evenimente #prinmediaşulmeu şi #SocialMediaş.

În prima parte a zilei am vizitat Mediaşul. Musai să vă povestesc că e foarte tare. Adică ce ştiam eu despre Mediaş e că e oraşul ăla prin care treci când mergi la Sibiu. Îmi venea să-mi trag palme când am aflat atâtea chestii faine. Ştiaţi că mediaşul are o biserică cu un turn al cărui înclinaţie a treia cea mai mare după Turnul din Pisa. Da` are rost să vă spun că Mediaşul are brand de oraş? că au broşuri şi tururi pentru turişti? că mori încet până descoperi toate misterele…. că e fascinant şi are poveste.  Ştiaţi că părintele rachetelor din lume e născut în Mediaş? şi este şi un muzeu mic dedicat lui…  Herman Oberth îl cheamă(e greşit pe wikipedia, i checked) . Fascinant…  Sau să vedeţi cum arată muzeul gazelor… îţi vine să-ţi baţi copiii!ah stai că ei au 3d Virtual Tur… La Mediaş! că ei pot!

Şi toate astea la o populaţie de vreo 40 de mii de locuitori…. se aude dom’ primar? facem şi noi ceva în caz că vin turiştii ?

No şi după toată plimbăreala asta la vreo 34 de grade…  după prânz am ajuns la Crama Traube pentru nişte super povesteli 2.0.  Acolo alături de super Dreamteam.ro am aflat că în mediaş există nişte mulţi bloggeri mai mulţi decât la noi şi au până şi premiile blogosferei din Mediaş 😛 . Am aflat că există Buninet un proiect care pe mine mă face mândru şi susţine ideea de 2.0 şi socializare. Dacă vedeţi oameni peste 60 de ani online cu profile de facebook, care scriu sport, cultura , etc pe bloguri voi tinerilor care sunteţi foarte tineri cum vă simţiţi? ei de ce pot să înţeleagă că mediul online e mai mult decât farmville şi se pot face şi chestii faine iar voi vă bateţi joc? de ce?

Mediaşul a fost o revelaţie din atâtea puncte de vedere încât 2 ore după ce am ajuns în #mures numai despre asta am vorbit! sunt simpatici Chinezu , Dulea , Marius matache, nicu , Stefan Murgeanu , claudiu ciobanu dar oamenii ăştia 2.0 din mediaş m-au dat pe spate.

Poze  gasiţi la Adrian. Pe blog şi pe FB. Filme cred că vor mai fi mai încolo… la Mircea Hodarnau. il salut si pe Mihai Buninent 😉 şi pe organizatorul Mr. Feri “Bond” Teglaş.

Mă fain îi la Mediaş şi eu nici n-am ştiut!

Comments (3)

Post a Comment