Târgu Mureş
26 Feb, Monday
7° C
TOP

Review Valentine’s Day la Privo

Valentine’s Day marca Restaurant Privo! Yes, yes please!

Ne place rafinamentul, ne place romantismul, fine dining-ul și gustul celor mai bune preparate din oraș! AH, da! Ne place Restaurantul Privo  💞și tot ceea ce înseamnă el.

Un răsfăț cu gust de Valentine’s Day, o seară tematică într-o atmosferă deosebită suplimentată de notele muzicii live adusă de C.A Strings & MixMobile DJ-Thomas Pcz și, indubitabil, persoana dragă.

Nu puține suflete îndrăgostite au ales să petreacă această seară în stilul Privo, și vă spunem sincer, bine au ales. 🙂

Seara zilei de 14 feb la Restaurant Privo a început într-o forfotă de râsete, zâmbete, oameni relaxați, mâncăruri delicioase și vinuri perfect asezonate de către sommelierul Marius Danciu, care face magie cu vinurile de fiecare dată.

Rând pe rând toate mesele restaurantului s-au ocupat de oameni dragi și iubiți, iar primul preparat al specialului meniu a “ieșit” din mâinile chef-ului. Starter-ul cald a fost

Supă cremă de linte, brunoise de rădăcinoase și Prosciutto crocant

Supa a fost gustoasă, fină, potrivit condimentată și ușor aromată. Acel prosciutto crocant a dat supei acel ceva ”eat me all” 😀

Până la Second Course colegul meu, Cătălin, a surprins, într-o poză, toată fericirea și marile zâmbete ale invitaților care au ales oferta de VIP a serii tematice. O amintire printată în câteva secunde dar care va domni mult timp de acum încolo 😍

Risotto cu sfeclă roșie, creveți Tempura, micro cress, susan cu Wasabi

Textura risotto-ului s-a potrivit perfect cu crusta bine preparatului crevete, iar semințele de wasabi au fost ”condimentul” cheie al întregului second course.

Seria preparatelor create de către CMC Henrik Sebok în colaborare cu echipa Privo a continuat, pe note de vioară, cu Main Course și anume

Mușchiuleț de Mangaliță umplut cu prune uscate și castane, gogoși de cartofi și sparanghel

Gogoși de cartofi!! Yam, yam! Carnea fragedă de Mangaliță și acea umplutură aromată…deliciu! Să nu uit puternicul aromat sos – o nebunie de gust! Un mix original de ciuperci de sezon care au trezit, cu siguranță, toate papilele gustative.

Cu stomăcelele și papilele gustative fericite de atâtea preparate bune, am continuat să ne bucurăm de plăcuta atmosferă. O mega secreție de serotonină când vezi așa mulți oameni râzând, vorbind face 2 face, bucurându-se de buna muzică și de tot ceea ce a însemnat acea seară de Valentine’s Day.

”…și dacă tot este Valentine’s Day” desertul a venit într-o singură farfurie

Duo de ciocolată neagră și albă, fructe de pădure, bezea și mentă

Oricând și cu orice ocazie, desertul Privo va fi un da care bucură papilele! 😀

Un duo dulce-acrișor, o ploaie de savoare, un gust fin și gustos.

Un final perfect de meniu Valentine’s Day marca Privo!

Trecem pe listă încă un eveniment reușit pe parcursul căruia am simțit gustul răsfățului și dragostea persoanei iubite!

Mulțumim Hotel Privo și pentru acest romantic Valentine’s Day!  ❤️

Photo credit Cătălin Neag

Post a Comment