Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Rom, Rom, Telecom !

Dacă tot n-avem evenimente în Mureş zilele acestea , hai să vorbim despre publicitate.

Cred că toţi văzut la TV sau pe net reclama “Rom, Rom, Telecom“.  Nu ştiu cum vi s-a părut vouă dar pe mine m-a amuzat,cred că am pus şi pe facebook chiar când a apărut. Probabil cea mai inspirată reclamă din campania de Crăciun….

Ce sunt absolut convins e că nimeni dar absolut nimeni nu ştie despre ce e vorba în ofertă. Ceva cu 59 de lei şi cam atât. Ideea pe scurt e cam aşa: Romtelecom are un pachet “Pachetul Anului”   care poate fi contractat până la 31 ianuarie 2011 la preţuri începând cu 59 de lei. Mai sunt câteva subtilităţi pe acolo…. cine comandă Online de pe site are şansa să câştige unul din cele 1000 de premii.

Acum având în vedere că sărbătorile au cam trecut , vremea colindatului trece(doar până pe 6 ianuarie se colindă)  am zis să profit şi să ne dăm cu părerea.  Mai ales că am văzut foarte multe comentarii negative la adresa spotului pe Youtube.

Dar all in all este sau nu este o reclamă bună ? aceasta-i întrebarea….

 

 

 

Comments (8)

 • Mie nu-mi place reclama 😛

  reply
   • si aia de la outinmures sunt carcotasi :((

    reply
 • Emrares

  Eu am romtelecom acasa si e ok. Sunt multumit de serviciile lor

  reply
 • Shininq

  Si eu am Romtelecom si e ca dracu, netul pica non-stop. As renunta la el, dar din pacate RDS nu a catacdisit sa-si traga fibra si la mine pe strada 😆 . Reclama e slaba.

  reply
 • paula

  Dar Shininq, tu stai la sat? 😛 :))))))))))

  reply

Post a Comment