Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
13° C
TOP

THE Balul Bobocilor – Colegiul National “Unirea”

Miss si mister aici

Pai acuma eu nu vreau sa fiu rea, am sa merg si la alte baluri, am sa scriu cel mai probabil si despre alte baluri si am sa incerc sa fiu cat de sincera si cat de obiectiva se poate. Da’ sa ne intelegem, mi-s unirista din clasa I, deci… Cum sa va zic, mi-e cam draga. Dupa 12 ani de convietuit cu diversi elevi si profesori acolo, am ajuns sa organizez si eu Balul Bobocilor.

Astfel incat, treaba sta cam asa: joia asta, 18 octombrie 2012, de la orele 17.00 va asteptam in sala mare a Teatrului National, pentru partea de spectacol. Tema balului e mitologia greaca – “Pe culmile Olimpului”. Dupa ce se incheie spectacolul, urmeaza un concert BITZA (pe care astept sa-l vad live de cel putin 4 ani, nu s-a apropiat de Mures, dar vine acum !) si un concert LORA (blonduta aia simpatica ce era la Wassabi si a cantat toata vara No more tears). Treaba asta se intampla in cort (Gallery Social Club) putin dupa orele 20.00.

Bilete gasiti la mine (sau la oricare organizator), pe mine insa nu stiu cum ma gasiti.

  • Cort + Teatru – 25 lei
  • Cort – 20 lei

Avem boboci frumosi care au muncit mult (pe care nu vi-i dam, ca-s ai nostri, doar vi-i aratam!) si 2 prezentatoare blonde DAR destepte si tare dragute si multi alti oameni faini.

Eu, pana ieri, am fost convinsa ca noi avem primul bal, ieri insa a fost balul la liceul Agricol, my bad. Urmeaza articole si despre celelalte baluri, iar articolul de dupa Balul de la Unirea, nu-l voi scrie tot eu, din motive evidente. 😀

Va asteptam la bal c-o sa fie tare fain, promitem ! 😀

Va las event-ul aici, pentru detalii, bilete, etc.

Comments (2)

  • mihai

    obiectivitate nu exista nici in presa si niciunde daca implica ratiunea umana. pentru ca totul trece prin filtrul propriei tale ratiuni… si cum zicea Alex Tizon miercuri… it`s much more easier to be fair, objective is impossibile

    reply

Post a Comment