Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
21° C
TOP

Untold 2018 – ziua 1 alături de Parov Stelar și The Chainsmokers

Echipa outinmures a ajuns ieri la Untold.

Eu nu am mai fost din 2016 la festival, astfel că am rămas uimită de cât de mult au evoluat. Am rămas plăcut impresionată după primele 40 de minute când am văzut că numărul activităților și locurilor de chill out s-au triplat. Un alt lucru ce mi-a atras atenția este nivelul de relaxare al organizatorilor. Se vede că au crescut și maturizat. În primul an, era un haos total, toată lumea alerga din stânga în dreapta. Ori acum toți prietenoși, calmi, cu zâmbetul pe buze. Big big like.

Așa cum spuneam, există anul acesta multe multe zone cu activități. Abia aștept să am mai mult timp să le explorez în detaliu. Dar sigur nu sunt șanse ca cineva de la Untold să se plictisească. O noutate pentru mine sunt cafenelele cochete din parc. Adio clasicelor scaune și mese din plastic. Acum printre copaci se află canapele și jilțuri cochete, încât, ajunsă acolo am fost instant teleportată într-o lume boemă, departe de agitația tipică unui oraș.

Cu starea de spirit ridicată am început să bifez concert după concert: Doc & Friends, Parov Stelar și The Chainsmokers. Deși ploaia a fost constantă la concertul Parov Stelar, fanii de la Untold nu au lăsat asta sa le strice buna dispoziție. S-a dansat până la ultima piesă cu același entuziasm. Mulțumim trupei Parov Stelar care după 10 ani de spectacole în România încă reușește să ne țină interesul ridicat.

The Chainsmokers au umplut stadionul aproape până la refuz și cu toții ne-am simțit liberi și apropiați de cei doi băieți timp de o oră și 30 de minute. Bun spectacol, neplăcut surprinsă de finalul sec. După o explozie generală, mă așteptam la un final apoteotic, dar am simțit că a fost întrerupt așa parcă prea brusc.

La Diplo, venit pentru prima dată în România, nu am ajuns, din păcate. Dar zvonurile sunt că a fost arena plină și lumea s-a distrat, sărit, făcut jumpin’ jacks alături de el. Bun venit Diplo, te mai așteptăm :).

Cam atât pentru ziua 1. Aștept cu interes celelalte zile, dar după acest început, cred că pot da deja verdictul că Untold 2018 e din nou un mare succes.

Mai multe poze pe pagina noastră de facebook.

PS: aseară joi, au fost înregistrați 84.000 de participanți. Oare ce va fi sâmbătă?

Post a Comment